Minä

Olen: Laura, 27-vuotias varkautelaistyttö Helsingissä. Olen lastentarhanopettaja, taivaanrannanmaalari, rauhaa, tasaisuutta ja rakkautta rakastava, enemmän pysyvyyden kuin muutosten kannattaja sekä mieleltäni ikuinen opiskelija.

Haluan: Lukea kaikki maailman ihanat kirjat ja uppoutua ihan totaalisesti kaunokirjallisuuden ihanaan, kevyeen (ja välillä toki hieman rankkaankin) maailmaan.

Minulla on: vuokra-asunto Etu-Töölössä, pieni koira, ikuinen kaipuu mökille, jatkuva matkakuume, seitsemän tatuointia, tarve kirjoittaa, ihana työ ja aika kiva mies.

Inhoan: Lupausten rikkomista, sovittujen juttujen peruuntumista, suolakurkkuja, myöhästymistä, negatiivisuutta, neuvojen vastaanottamista ja kyvyttömyyttä seistä suorana sanojensa takana.

Pelkään: Nukkua yksin mökillä, asioiden muuttumista, unelmien ja puhelimen hukkaamista.

Kuuntelen: Musiikkia, kauniita kappaleita ja sointuvia nuotteja. Pariisin kevättä, Sigur Rosia, Mumford & Sonsia, Eppuja ja hiljaisuutta.

Pohdin: Liikaakin joskus asioita, mutta toisaalta pidän myös pohdiskelevuudestani ja siitä, että voin kääntää asiat joka suuntaan ja ajatella niitä jokaiselta mahdolliselta ja mahdottomalta kantilta.

Rakastan: Lähellä nukkumista, kesää, aurinkoa, rauhallisuutta, sokeria, solisluita, luonnollisuutta, luonnon kauneutta, hiljaisuutta, innostumista, vanhoja asioita, tarinoita, kirjoja, keräilyä, nukkumista ja aitoutta.

Minä en ole: Lyhyt, esiintymistä rakastava, lähelleen päästävä, hyvä selittämään asioita, seikkailija, yksin.

Mainokset

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

w

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s