Blogivuoden toinen puolikas

Heinäkuun olin kokonaan lomalla, makasin enemmän ja vähemmän huonojen kirjojen kanssa mökkilaiturilla, lenkkeilin lähiympäristössä Elvin kanssa, nukuin, latasin akkuja ja D-vitamiinivarastoja tulevaa varten. Kävin siskon luona Joensuussa, juhlin ystäväni häitä, palasin Varkauteen ennen aikojani, kun Helsingissä ei ollutkaan mitään erityistä. Asuin lähinnä mökillä ja toivoin voivani vaikka muuttaa sinne ja aika maksimaalinen rentoutuminen sitä mielen valtasikin.

 

Elokuussa olin ehkä Mallorcalla, ehkä en, se saattoi olla heinäkuukin, mutta koska sillä kai ei ole niin suurta merkitystä, niin sovitaan, että olin siellä vuoden lempparikuunani. Täytin myös 27 vuotta, kävin Lintsillä ja Suokissa siskoni kanssa, piknikkeilin ja join viiniä Helsingissä. Aloitin työt uuden eskariryhmän ja työtiimin kanssa, stressailin tulevia hääjuttuja, odotin portaalin irtisanomispäivänkoittamista, koska olin edelleen sitä mieltä, että tämä blogi loppuu syyskuuhun ja vietin maailman ihanimman ja yllätyksellisimmän polttaripäivän, joka alkoi Tatuatan Tuppu Ritolan hellässä neulahoidossa ja päättyi karkkiövereihin Albertinkadulla maailman parhaassa seurassa.

Syyskuuta leimaa tasan yksi asia, häät. Hääjärjestelyt, stressit, muutaman päivän loma ennen ja jälkeen häitä, mekon sovitukset, pitopalvelustressit sun muut, jotka lopulta huipentuivat niin täydelliseen juhlapäivään, ettei parempaa olisi voinut toivoa. Kaikessa rakkaushuumassa blogikin sai vielä jatkoa, yhtäkkiä täällä ihan itsekseen ilman mitään vilkkuvia bannereita olikin taas hyvä olla, ja kaikesta lopettelufiiliksistä huolimatta päätin antaa vielä pienen mahdollisuuden jatkaa tätä puuhaa ainakin muutaman kuukauden verran. Ihan hyvältä se alkoikin maistua, mutta toisaalta syyskuussa sattuneesta syystä koko maailma maistui muutaman asteen normaalia paremmalle.

Lokakuu oli arkeen paluuta, pienten ärsyttävien asioiden huomaamista, sellaisten, jotka häähumussa näyttivät vielä ihan merkityksettömiltä. Lokakuussa luin ja olin töissä, enkä jaksanut nähdä oikein ketään. Kävin kirjamessuilla, nautin teidän kommenteistanne, pohdin tuttuun tapaan kulutuskäyttäytymistäni, myin kirppiksellä taas ison kasan omaisuuttani ja kuun lopussa viineilin aika loistavassa seurassa Jonnan ja Emmin kanssa.

Marraskuussa olin fiiliksissäni pikkuputiikeista sekä tasa-arvoisen avioliittolain läpimenosta ja otin yhden kuvan ohjeen mukaan joka päivä instagramiin. Ostin kaikki joululahjat, leivoin kerran jos toisenkin, ja välttelin sosiaalisia tilanteita ja ihmisiä. Syksyn ovat olleet minulle aina vuoden masentavinta aikaa, pimeys vie kaikista ”valitset itse mielialasi” -mantroista huolimatta koko mielialani mennessään, eikä mikään oikein meinaa maistua yhtään miltään. Väsytti, kurjistutti ja harmitti, kun väsytti ja kurjistutti.

Joulukuussa surutti Elpu, joka tosin on parantunut kasvainleikkauksestaan mitä mainioimmin ja nyt kukkaistuoksuisena, pehmeän pestynä makaa kotikodin sängylläni ja maiskuttelee tyytyväisyyttään. Mieliala koheni hieman marraskuusta, ihmisten näkeminen olikin ihan kivaa ja superrentouttava kelluskelu Itämerellä ihanimman Emmin kanssa sai mieltä aika vahvastikin lepäämään. Kuukauden kohokohtia ovat olleet myös ihan normaalisti 27-vuotiaalle Potterit, mutta eipä kai sitä nuoruuden rakkauksiaan aina järjellä valitakaan. Ja nyt rentoutusmaksimus tuntuu aika hyvältä lumisessa ja kirpeän pakkasilmaisessa synnyinkaupungissani, huomenna on joulu ja loppuviikosta NYC. Aika kiva lopetus tälle vuodelle, joka näistä loppuvuoden nurinoista huolimatta on ollut yksi parhaita pitkään aikaan.

Advertisements

6 kommenttia artikkeliin ”Blogivuoden toinen puolikas

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s