Minusta ja vielä enemmän teistä

Päivittelin tuossa jokunen hetki aika sitten tähän uuteen blogialustaan kuuluvan minä-sivun, jonka olettekin saattaneet käydä jo sieltäkin kurkkimassa. En silti voinut vastustaa kiusausta heittää se ihan tällekin puolelle yleiseen lukuun, joten nyt kun se täällä on, niin postataan se kaikelle kansalle näinkin. Kun voiko nyt maailmassa mitään ihanampaa hei olla kuin itsestään puhuminen..?!

Olen: Laura, 27-vuotias varkautelaistyttö Helsingissä. Olen lastentarhanopettaja, taivaanrannanmaalari, rauhaa, tasaisuutta ja rakkautta rakastava, enemmän pysyvyyden kuin muutosten kannattaja sekä mieleltäni ikuinen opiskelija.

Haluan: Lukea kaikki maailman ihanat kirjat ja uppoutua ihan totaalisesti kaunokirjallisuuden ihanaan, kevyeen (ja välillä toki hieman rankkaankin) maailmaan.

Minulla on: vuokra-asunto Etu-Töölössä, pieni koira, ikuinen kaipuu mökille, jatkuva matkakuume, seitsemän tatuointia, tarve kirjoittaa, ihana työ ja aika kiva mies.

Inhoan: Lupausten rikkomista, sovittujen juttujen peruuntumista, suolakurkkuja, myöhästymistä, negatiivisuutta, neuvojen vastaanottamista ja kyvyttömyyttä seistä suorana sanojensa takana.

Pelkään: Nukkua yksin mökillä, asioiden muuttumista, unelmien ja puhelimen hukkaamista.

Kuuntelen: Musiikkia, kauniita kappaleita ja sointuvia nuotteja. Pariisin kevättä, Sigur Rosia, Mumford & Sonsia, Eppuja ja hiljaisuutta.

Pohdin: Liikaakin joskus asioita, mutta toisaalta pidän myös pohdiskelevuudestani ja siitä, että voin kääntää asiat joka suuntaan ja ajatella niitä jokaiselta mahdolliselta ja mahdottomalta kantilta.

Rakastan: Lähellä nukkumista, kesää, aurinkoa, rauhallisuutta, sokeria, solisluita, luonnollisuutta, luonnon kauneutta, hiljaisuutta, innostumista, vanhoja asioita, tarinoita, kirjoja, keräilyä, nukkumista ja aitoutta.

Minä en ole: Lyhyt, esiintymistä rakastava, lähelleen päästävä, hyvä selittämään asioita, seikkailija, yksin.

Ja nyt kun olette tekstiä tänne asti jaksaneet lukea, niin nyt olisi teidän vuoronne kertoa minulle jotain, että saataisiin jotain aitoa uutuusarvoa tällekin postaukselle! Kuten monissa muissakin blogeissa kovin usea bloggaaja on lähiaikoina murissut kommentoinnin vähyyttä ja sen vanhan keskustelukulttuurin katoamista, ja nyt teen vähän saman minäkin. Ymmärrän tämän muutoksen kaiken ”tykkää”-kulttuurin keskellä kyllä ihan hyvin, en minä itsekään lukemiani blogeja juurikaan enää kommentoi, mutta ihan vain muistutukseksi siitä miten kivaa sekin oikeasti on, niin pyytäisin teitä mahdollisimman montaa ihanaa kommentoimaan NYT! Ja koska se itsestään puhuminen on niin ihanaa, niin haluaisin ihan hurjan mielelläni tietää jotain teistä! Eli kerro minulle kuka olet, mistä tulet, ollaanko tunnettu ehkä kauankin, mistä pidät ja mistä et! Tai jätä kertomatta nuo kaikki ja kerro, mitä itse eniten haluat kertoa, kunhan kerrot! Olen ihan superutelias teistä kuulemaan, joten antakaa palaa, edes tämän kerra, EIKÖS JUU! :-*

Advertisements

124 kommenttia artikkeliin ”Minusta ja vielä enemmän teistä

 1. Hei vain! Mä oon Sonja, vaasalaistuva hämäläinen ja yo-merkonominopintoja tekevä sillä aikaa ku koittaa päästä lastentarhanopettajaksi. Oon ainaki sun kirjapostauksia sillon tällön kommentoinu, ja yhen kivan punasen hameenki sulta ostanut, mutta nyt jääny vähän vähemmälle, hups….. Mutta lyhyesti tykkään kovasti kissoista, karkista, muumeista, lukemisesta, syksystä ja punavalkoraidallisista asioista :-)

  Tykkää

  • voi kuulostaa ihanalta tykkäyslistasi ja kiitos kun kommentoit, ”nimimerkkisi” onkin minulle tuttu! :3 vitsi miten ihanaa saada kuulla teistäkin lisää! <3 ja tsemppiä opintohakuihin!

   Tykkää

 2. Joensuulainen 24v tyttö joka on tirkistellyt blogiasi jo vuosia! Erityisesti pidin Surakan baarin brunssi postauksestasi ;) Luin muuten aluksi, että blogisi nimi on rokkiretki. hups..

  Tykkää

  • hahaa, tää on luettu varmaan 90%:sti väärin, millon on rokkiretki, millon rokkierkki. ja ei se nimi oikeinluettunakaan taida juuri kenellekään aueta, mutta enpä ole muuttamaan silti jaksanut sitä lähteä :-D ja hih, kiva että pidit, on kiva välillä aina vinkkailla muutakin kun helsinki-juttuja, suurimmat blogit kun tuppaa olemaan ihan hurjan usein pk-seutukeskeisiä!

   Tykkää

 3. No moi, oon 24-vuotias Niina Ivalosta. Mulla on ihana mies ja ihana 3-vuotias tytär. Työskentelen vastaavana lastenhoitajana inarinsaamen kielipesässä. Vapaa-aika kuluu paitsi yliopistotutkintoa iltaopintoina tahkotessa, myös urheillessa (pelaan lentopalloa 2-sarjassa) ja neuloessa.

  Juuri tänään mieltä painaa eilisen tapahtumat aika kovastikin. En tuntenut tuota lukiolaista itse, mutta tiesin kyllä ja oon monta kertaa nähnyt hänen esiintyvän. Täällä meidän lintukodossa tämä koskettaa kaikkia, kun kaikki tuntevat kaikki ja jokainen vähintään tuntee jonkun, joka tunsi hänet. Ei voi sanoin kuvailla sitä järkytystä kun uutisesta kesken työpäivän kuulin. Ei täällä, ei meillä, ei medän rakkaassa ja turvallisessa Saamenmaassamme voi tapahtua mitään tällaista…

  Mutta elämä jatkuu. Samalla kun ajatukset pyörii Utsjoella sekä omassa teinisiskossa (joka tiesi pojan paremmin) niin juon aamukahvia ja kasailen kamppeita pelireissua varten. Reilun tunnin päästä lähetään kattomaan ensin junnujen peliä ja sitten tosiaan puoliltapäivin lähdetään kohti Torniota ja huomisia omia pelejä. Oikeastaan on aika tosi jees, että juuri tänään pitää lähteä pois kotoa, oman joukkueen ja myös sen samassa joukkueessa olevan siskon kanssa. Vähän muuta ajateltavaa ja vielä sitä kaikkein mieleisintä sellaista.

  Olisitpa kysynyt tätä eilen aamulla, olis tullut aika erisävyinen kommentti :)

  Tykkää

  • Noi moi Niina, ja ihana kun edelleen kommentoit! Tää on ihan parasta kun tunnistaa teidän nimi+sähköpostiyhdistelmiä vanhoiksi tutuiksi ja saa teistäkin samalla tietää lisää! Pitkään sinäkin mukana olet jo ollut, kiitos siitä! Miten musta tuntuu, että teidänkin tyttö oli ihan vasta vauva?! <3

   Ja voi että, uskon, että tuo on koskettanut ihan älyttömän paljon. Nuo on aina tosi rankkoja juttuja, ja vielä enemmän siinä omassa yhteisössä kun kaikki on edes jonkun kautta toisilleen tuttuja, eikä tuollaista millään haluaisi uskoa voivan tapahtua. Mutta ihanaa viikonloppua sinne joka tapauksessa, ajatukset on hyvä saada vähän muuhunkin ja tsemppiä! <3

   Tykkää

 4. Täällä blogiasi jo muutaman? (aika kuluu niin käsittämätöntä vauhtia ettei enää pysy perässä) vuoden lukenut 26-vuotias lto ja olen kotoisin piskuisesta Varkauden naapurikunnasta. Olen myös ikuinen opiskelija, sillä minulla on varhaiserityisopettaja-opinnot kesken jyussa. Vaikka kunnianhimoisena tavoitteenani on tämän ja ensi lukukauden aikana saada opinnot vihdoin pakettiin, olen tällä hetkellä ensisijaisesti äiti 11 viikon ikäiselle pojalle <3
  Elän sitä perinteistä unelmaa: mies, lapsi, punainen (harmaa) tupa, koira ja farmariauto juurikin siellä pikkuisessa kotikunnassani. Viihdyin kyllä lto-opintojen ajan Jyväskylän sykkeessä, mutta heti mahdollisuuden tullen palasin tänne maaseudun rauhaan :)

  En enää muista mistä blogisi bongasin, emme tunne henkilökohtaisesti, mutta meillä on varmasti yhteisiä tuttavia (ainakin siskollasi ja minulla on, vaikken häntäkään tunne kuin vain nimeltä ja kasvoilta). En oikein tiedä mikä on saanut minut pysymään mukana nämä vuodet. Varmasti osatekijänä on se, että olemme kotoisin samalta alueelta ja olemme molemmat ltoja. Pääsyynä varmaankin on kuitenkin se, että jokin tavassasi kirjoittaa ja persoonassasi (ainakin mitä siitä blogissa näkyy) saa aina lukemaan jokaisen postauksen huolella ja odottamaan seuraavaa :)

  Tykkää

  • Noo, jos nyt kuitenkin tämän ja ensi lukuvuoden aikana päättelisi nuo opinnot. Ei tämä meidän poika kuitenkaan niin helppo vauva ole, että gradun tekisi alusta loppuun puolessa vuodessa :D

   Tykkää

  • oh, tsemppiä opintoihin ja lapsiarkeen! niiden yhdistäminen onkin sellainen asia, mikä itseänikin on kieltämättä joskus mietityttänyt, mutta ihana saada aina arjen esimerkkejä siitä, että se ainakin joillakin on mahdollista! toivottavasti opinnot on maistuneet, tärkeitä asioita kyllä opiskelet! erityisvarhaiskasvattajia tarvitaan jatkuvasti ihan hurjasti, eikä ihan ”tavallisessakaan” ryhmässä olisi yhtään pahitteeksi, että noihin oltaisiin ihan jo perusopinnoissa syvennytty enemmän!

   ja ihana kun olet mukana viihtynyt ja kiitos kauniista sanoistasi, toivottavasti kommentoit ainakin silloin tällöin vielä jatkossakin! :3

   Tykkää

 5. Hirveän hauska idea, jo meidän lukioidenkin puolesta, yhdistää ihmisiä nimimerkkien takaa :D

  Olen Sini, 27 vuotias sairaanhoitaja. Olen seurannut blogiasi jo jokusen vuoden, ja kommentoinut ehkä hieman vähemmän. Piti ensin kerätä rohkeutta ;)
  Vuosi sitten palasin takaisin Kotiin Turkuun, muutaman vuoden Vantaalla asumisen jälkeen. Koti veti puoleensa, enkä ole sitä katunut. Kirjoittelen itsekin blogia, toki hyvin harvakseltaan ja täysin omaksi iloksi ilman lukijoita.
  Rakastan luontoa, valokuvaamista ja kirjoja. Kaikki tuttavat ja sukulaiset on jo ihan tuskastuneita kameravillitykseeni. Rakastan nukkua kesäisin mökillä, koivun alla, riippukeinussa. Sen jälkeen pelkään tulla sieltä pois, koska pelkään että siellä on käärmeitä riippiksen alla.
  Käyn kahvilla, vaikka tiedän että siitä tulee närärstystä ja vatsavaivoja. Rakastan myös teetä ja kaapistani löytyy 19 eri tee-makua. Kaiken tämän juon sekalaisesta muumi-muki valikoimasta. En edes omista sellaisia ”siistejä edustust kuppeja”.
  En ehkä kommentoi säännöllisesti, mutta luen lähes jokaisen postauksen. :)
  Hauskaa Lauantaita, tämä lähtee nyt iltavuoroon.

  Tykkää

  • hei useinhan sinä kommentoit, oot yksi ahkerammista! :) ja ihana kun kommentoit nytkin, näitä on niiin ihana lukea, kiitos! oon sun blogia käynytkin silloin tällöin kurkkimassa, se näyttää ihanan rauhalliselta ja kotoisalta. ja ihana kuulla, että kotiinpaluu Turkuun tuntuu oikealta päätökseltä, se on jotenkin rohkaiseva asia itsellenikin! ja voi, teefiilistelijä on täälläkin, tajusin vasta nyt etten ole koko viikkona ehtinyt juoda teetä lainkaan! pitänee korjata viikonloppuna asia!

   Tykkää

 6. Joensuussa asuva kakskymppinen sosionomiopiskelija varhaiskasvatusopintoineen. Viime kesänä tulit siskosi kanssa vastaan meijjän kerrostalon kulmalla! Erityisen ihanaa sinun blogissa on vuosien varrella ollut seurata hääjuttuja (omat häät tulossa muutaman vuoden päästä), ”perjantain parhaat” -tyylisiä postauksia ja semmoisia pohdiskelevia postauksia. Ja vaatejuttuja tottakai! Niin ja sisustusjutut! Ihanimpia ikinä! Myös parisuhdemietinnät on ollu ajatuksia herättävää lueattavaa. Olet tosi ihanan oloinen ihminen.

  No minä tykkään Gudrun Sjödénin vaatteista, kirppiksillä kiertelystä, runoista, erilaisista tunnelmista, pohdiskelusta, keskustelusta, ajattelusta ja siitä tunteesta, kun on motivoitunut olo. Tykkään kodista, sisustamisesta, suunnittelusta ja unelmoinnista. Siskon lapsista aivan kauheasti.

  En tykkää parisuhteen menettämisen pelosta. En kytevistä riidoista. En siitä tunteesta, kun jostain ei suostuta puhumaan. En tykkää puoliksi avoinaisista kaapinovista tai biojäteastian hajusta. En tykkää ihmisten piikittelevistä puheista.

  Nykyään pidän myös omaa blogia. En tiedä mitä siitä voisi kertoa. Siellä on runoja ja kuvia. Ajatuksia ja inspiraatiota. Tässä se on: http://www.lily.fi/blogit/linda-laakson-talo

  Kuulemisiin!

  Tykkää

  • kaunis blogi sinulla! :) ja ihana kun olet täällä viihtynyt, ja hauskaa jos ollaan tietämättäni törmäilty! varmaan jossain melko keskustan hujakoilla, ehkä? siellä ainakin siskon kanssa tulee yleensä eniten liikuttua.

   ja vitsi, avonaiset kaapinovet tekevät täälläkin hulluksi! samoin kirppikset ja pohdiskelu ihastuttaa, ja runojen maailmaan olen pitkään haaveillut pääseväni kunnolla sukeltamaan! pitäisi aloittaa niiden lukeminen ihan kunnolla eikä vaan silloin tällöin netistä bongailla. :)

   kiitos kun kommentoit, tätä kommenttiasi oli erityisen ihana lukea! <3

   Tykkää

   • Kiitos! :) Juu, asutaan täällä keskustan eteläpäässä, lähellä luterilaista kirkkoa! Mulla oli silloin pyörän kori täynnä neilikoita ja yksi ruusukimppukin, kun oli niitä käynyt cittarista hamstraamassa veljeni häitä varten. Neilikat jollain tapaa liittyt miun mielessä sinuun, joten siksi olikin erityisen hauskaa että tulit vastaan just sillon!

    Tämän Eeva Kilven runon pitäisi olla jokailtainen mantra:

    Nukkumaan käydessä ajattelen:
    Huomenna minä lämmitän saunan,
    pidän itseäni hyvänä,
    kävelytän, uitan, pesen,
    kutsun itseni iltateelle,
    puhuttelen ystävällisesti ja ihaillen,
    kehun: Sinä pieni urhea nainen,
    minä luotan sinuun.

    Tykkää

    • voi että miten ihana! kiitos kun tuon jaoit! :3 ja hih, hauska tuo neilikkajuttu myös! siellä suunnilla mekin usein kävellään, melkein ehkä se todennäköisin paikka varmaan minuun joensuussa törmätä. kerubin lisäksi, heh! :-D

     Tykkää

 7. Heippa! 22-vuotias keski-suomalainen Kuopiosta etsimässä unelmiaan. Sen tiedän, että haluan matkustaa, nähdä ja kokea, mutta mitä, missä ja miten on vielä auki. Muutenkin tuntuu, että nyt kaikki on avoinna ja mahdollista, mikä on aika hurjaa ja pelottavaa, mutta myös aika kivaa.
  Tykkään hymystä, hyvistä tyypeistä, kirjojen tuoksusta (ja lukemisesta), metsästä ja hyvin valitusta irttaripussista. Käärmeet ja perhoset taas aiheuttavat pientä pakokauhua..
  Sun blogin lukeminen tuo rauhaa ja lämpöä syksyyn :)

  Tykkää

  • oiii, oon joku suurin mainonnan uhri ikinä, mutta alkoi tekemään heti mieli irtokarkkeja kun luin kommenttisi :-D haha! ja ihana kun kirjoittelit, kiva kuulla että rauha ja lämpö siirtyy sinnekin, sitä tän blogin ylläpitäminen itsellekin tuo. ja nauti siitä, että kaikki on mahdollista, avoinna ja tulevaisuus täynnä toinen toistaan hienompia asioita, se on varsin makea fiilis se! <3

   Tykkää

 8. Hei minä olen Katri, 25 vuotta (vaikka kukaan ei koskaan usko, että olen jo ”näin vanha”, juuri muutama viikko sitten minua luultiin tuoreeksi ylioppilaaksi….) ja maalta kaupunkiin eli Turkuun aikoinani muuttanut. Olen ollut itsekin päiväkodissa töissä avustajana, mutta totesin, että ei, ja nyt opiskelen kirjasto- ja tietopalvelualaa ammattikorkeassa. Luen paljon kirjoja ja olen pitänyt kohta neljä vuotta kirjablogia, tai lukupäiväkirjaa, kuinka sen nyt haluaa ajatella. Ja siitä syystä sinunkin kaikki kirjajuttusi kiinnostavat erityisesti! Tykkäänkin kirjoista, kissoista, kesästä, pitkään nukkumisesta, maalla viettämästäni ajasta, hiljaisuudesta ja tasapainosta. En tykkää ilkeistä ihmisistä, kylmyydestä, piittaamattomuudesta tai eläinten kaltoin kohtelusta.

  Blogiasi olen lukenut melko pitkään, mutta en muista yhtään kauanko. Nyt viime aikoina (ehkä vuoden kahden sisällä) olen huomannut sinulla olevan paljon samoja arvoja kuin itselläni, niin ole sen myötä vakiintunut lukijakseksi. Sitä ennen luin vähän satunnaisemmin :)

  Tykkää

  • ihana että olet jäänyt tänne nyt enemmän, sinutkin heti tunnistan kyllä aina nimestä kun kommentoit! ja ihana kun niin usein täällä kommenttibokseissa vierailetkin! :3 sun blogiakin oon käynyt aina silloin tällöin lueskelemassa ja gooreadsissa seuraan sua ahkerasti, ihana kun on löytynyt itsellekin blogin kautta ihmisiä, joiden kirjamaut on niin hyviä, että seurata kannattaa! :3

   Tykkää

 9. kukkuu. mä oon ida, viitasaarelta. et varmaan tiedä ees koko paikkaa, hihi? nojoo oon siis tällänen abiturientti ja luen sun blogia ihan vaan kun sun jutut on niin hyviä. ja jotenkin semmosia inspiroivia. juon just kahvia ja kohta lähden mun pikkusiskon synttäreille ja se on minusta hurjan kivaa. mun kommentilla ei oo ees mitään pointtia, mutta halusinpa silti kirjottaa. ihanaa viikonloppua laura!

  Tykkää

  • voi tiedän kyllä, se on keski-suomessa, noin kuopion korkeudella?! ehkä? olin aluksi varma tiedostani, mutta aloin jo epäillä itseäni, pitänee vielä googlesta varmistaa.. :-D mutta pienen kaupungin tyttönä minulle on itselle aina ollut jotenkin tärkeää suomen maantieto, ja jostain syystä nuo pienemmätkin paikat on varsin hyvin jäänyt kyllä mieleen! ja ponttia näillä ei tarvitse ollakaan, parasta on kun ylipäätään kirjoittelette, ne ilahduttaa varmasti. ja ehkä se se tärkein pointti sitten onkin ;> toivottavasti on hauskat syntymäpäiväjuhlat siellä ja tsemppiä abivuoteen!

   Tykkää

 10. Hei! Olen 20-vuotias ja tällähetkellä olen kemiläinen. Luokiosta valmistunut, mutta vielä ammattia vailla. Blogiasi en ole vielä vuosia seurannut, mutten kuitenkaan muista miten tänne eksyin. Tykkään hurjasti sun kauniista ajatuksista.

  Rakastan kaikkea mikä saa hyvälle mielelle, kuten unelmat, värit, aitous, hiljaisuus, sade, sanat, yötaivas, tunteet, kosketukset, viisaat ajatukset, usva, nuotiot ja kirpputorit. Ei niin hyvälle mielelle saa itsekeskeiset ja kapeakatseiset ihmiset, oma saamattomuus ja epäjärjestys.

  Tykkää

  • voisi olla ihan täysin omat tykkää ja ei tykkää -listat nuo sinun sanomat asiat! ihana! :) ja mukava kuulla että tykkäät, näitä on taas niin paljon inspiroivempaa teillekin jakaa, kun saa tällaisilla ihanilla kommenteilla muistutuksen miten siistejä tyyppejä teitä siellä onkaan!

   Tykkää

 11. Heips!
  Mä oon Ronja, vuoden lopussa 21 vuotta täyttävä vasta Turkuun muuttanut tyttö. Aloitin opiskelut Turun AMK:n Taideakatemiassa, musta tulee teatteri-ilmaisun ohjaaja! Haluan tehdä jotain pysyvää taidetta ja vaikuttaa ihmisiin ja (ehkä vähän suuruudenhullusti sanottuna) maailmaankin. Mun kaksossisko opiskelee toista vuotta lastentarhanopettajaksi ja mä nään sussa tän blogin kautta hurjan paljon samaa kuin hänessä. Oon lukenut sun blogia jonkun kaksi vuotta, sä tosiaan inspaat mua sun persoonallas!
  Mä tykkään kynttilöistä ja kirpputoreista, poikaystävästäni, hassuista eläinvideoista, Tarantinon elokuvista ja kahvista mustana. Jätän kirjat melkein aina lukematta ja puhun liian kovalla äänellä. Joskus matkustan maailman ympäri, mutta tänään aion ihan vain mennä leffaan ja tehdä ruokaa siskoni kanssa.
  Me ei tunneta, mut voin kertoo että oot ihana nainen, jatka samaa rataa!<3

  Tykkää

  • kiitos! :3 oon koko päivän odottanut että pääsen anopilta kotiin ihan vaan että voisin syventyä näihin teidän kommentteihin kunnolla :-D

   hauskaa leffa- ja ruokailtaa, ne on kyllä ihan parasta lauantai-illan vietettä mitä arjen keskellä olla saattaa!

   Tykkää

 12. Moi Laura! Tämä on kiva idea, koska minäkin tykkään hirveästi puhua itsestäni. Tai se vähän riippuu, aina se ei ole kivaa, nyt on kuitenkin sellainen lauantaiaamun (tai oikeastaan nyt on jo iltapäivä, mutta vahingossa heräsin vasta tunti sitten) fiilis, että kehtaa höpötellä. Minä olen Katja, karjalasta lähtöisin oleva, helsinkiläistynyt, pian graafikoksi valmistuva tyttönainen. Yritän vähän palailla blogien pariin, kirjoitellen omaan silloin kun siltä tuntuu ja kommentoiden muiden blogeja kun on jotain sanottavaa. Tykkään kissoista, mustavalkoisista asioista, kodista, salmiakista, hyvästä ruuasta, kuten sushista, köllöttelystä, valkoisista lakanoista ja pinterestistä (joka on muuten paras sosiaalinen media ikinä). En tykkää kaksinaismoralismista, krapulasta, itsekkyydestä ja huonosta journalismista. Me ei tunneta, mutta vaikutat hyvältä tyypiltä. En ole vielä kauhean kauan blogiasi aktiivisesti lukenut – oikeastaan aloin kunnolla lukemaan vasta sen jälkeen kun lähtit id:ltä. Jotenkin minusta tuntuu että täällä on meininki parantunut huomattavasti sen jälkeen! :-) Keep going. Kiva lukea juttujasi ja ajatuksiasi. Kivaa viikonloppua!

  Tykkää

  • niin minustakin on parantunut meininki, ja se on hyvä se :-D hassua miten kauan tätä silleen vasemmalla kädellä jaksoikin tehdä ja vasta nyt sai repäistyä itsensä pois siitä jostain, mikä ei pitkään aikaan tuntunut lainkaan omalta. no, pääasia että nyt tuntuu ja se näkyy sinnekin!

   ja vitsi pinterest on kyllä parasta mitä internet sisällään pitää! :3 oonkin käynyt sun ihan supernättiä blogia aina välillä kurkkaamassa kun olet tänne kommentoinut, ja voin kertoa että TYKKÄÄN! nyt kurkin taas uudelleen ja kävin etsimässä pinterest-linkkisi niin pääsin sieltäkin seuraamaan. ja ihana kun sinäkin tästä ideasta pidit ja siihen tartuit, tää kommenttiboksi on kyllä ollut parasta mitä täällä blogissa on pitkään aikaan tapahtunut! :3

   edit: paitsi hahah, mähän seurasinkin sua jo pinterestissä! :-D no, löysin sun kauniin instagramin nyt ainakin vielä lisäksi, sitä kautta onneksi muistaa ja huomaa tiettyjä ihmisiä paremmin seuraavansa, pinterestissä kaikki huomio menee niihin kuviin <3___<3

   Tykkää

 13. Terkkuja pippikseltä, 17-vuotiaalta rämäpäiseltä kotihiireltä. Kyllä, kaksi jälkimmäistä voi löytyä samasta paketista.

  En oo totta puhuen lukenu sun blogia kovinkaan kauaa. Joskus kolmisen vuotta sitten taisin tänne muutamaan otteeseen kurkistella. Nyt kuitenkin tänä syksynä eksyin fof-Sallan kautta tähän lämmön ja punnittujen sanojen tyyssijaan. Todella tuli hyvä fiilis tätä lukiessa, musta sun blogi on ottanut aimo harppauksen eteenpäin niistä ajoista, kun ensin täällä vierailin. Oma henkinen kehitys on myös mahdollista (jopa toivottavaa, heh), mutta lopputulos on joka tapauksessa sama: joka postauksen luen aidosti kiinnostuneena.

  Mua rupes mietityttään toi kommentoimisasia. Monet hehkuttaa, kuinka omaa intohimoa voi bloggaajana nykyisin toteuttaa ammattina. Myönnän itsekin lukevani suurimmaksi osaksi niitä hyvin suosittuja blogeja, mutta täytyy kyllä sanoa niiden monesti jättävän melko piittaamattoman olon pääkoppaan. Ahaa, vai on sitä käyty raakaruokakurssilla ja inspiroiduttu kauniisti asetelluista hedelmistä?

  Riippuu tietysti ihan mielentilasta, millä ko. blogeja lukee, miellyttääkö postaukset. Usein ne toki miellyttävät. Silti fakta on se, että lukijamäärän kasvaessa bloggaajan on ihan järkevääkin ottaa pientä etäisyyttä lukijoihinsa, toisin sanoen vähentää henkilökohtaisia asioita ajatukset ja mielipiteet mukaan lukien. Onko sitten ihme, ettei lukijoissa herää niin paljoa vastakaikua blogin tarjoamaan sisältöön? Mielestäni ei.

  Tykkää

  • kiitos ihan hurjan fiksusta ja kivasta kommentista! se ajatus tuosta kommentoimattomuudesta on kieltämättä täysin totta. kun sitä henkilökohtaista ja syvempää ajatusta ei koskaan haeta, katoaa siitä ehkä se kosketuspintakin monellakin tapaa. kyllähän niitä kauniita kuvia ja sitä pintaakin on mukava katsella, mutta harvoin siitä niin vahvaa ajatusta herää, että sen ihan toiselle ylös kirjoittaa haluaisi, se on todella totta. :) mutta ihana kun olet noin blogini kanssa kokenut ja sen uudelleen löytänyt, kiitos siis ikilempparibloggaajalleni Sallalle kun minut linkkaili! : D Salla on ihana ja niin ovat nämä teidän kommenttinnekin, kiitos! :3

   Tykkää

 14. Moikka Laura!
  Olen Heidi, 34 vuotta aikoinaan Rovaniemeltä pääkaupunkiseudulle muuttanut ”tyttönen”. Olen kahden pojan äiti ja asustelen Vantaalla mieheni, poikiemme ja koiramme Pepen kanssa. Elän niitä ns ruuhkavuosia ja elämä on aika hektistä ja stressaavaa tällä hetkellä. Olen ammatiltani optikko, mutta tein pari vuotta sitten päätöksen vaihtaa alaa ja nyt opiskelenkin sairaanhoitajaksi.
  Olen lukenut blogiasi vasta muutaman kuukauden ja törmäsin siihen aivan sattumalta. Tykästyin kuitenkin heti kirjoitustyyliisi ja minusta tuntuu, että saan tämän kiireisen elämän keskellä kovasti rauhaa lukiessani tekstejäsi. Olenkin lukenut blogisi läpi jo aika moneen kertaan ja minusta tuntuu, että osaat ilmaista kirjoittamalla juuri ne asiat mitä minä itsekseni mietiskelen. Olen oppinut löytämään zenin elämästäni edes hetkittäin.
  Rakastan perhettäni, kirjoittamista, irtokarkkeja, lukemista, yksin olemista, kynttilöitä, hyviä ystäviä, rintalihaksia, pyykin pesua, japanilaisia piirroselokuvia, Hercule Poirottia ja mielenrauhaa.
  Pelkään perheeni menettämistä, pimeää metsää, välillä sitä mitä muut ajattelevat ajatuksistani.
  Siksipä en ole koskaan aiemmin kommentoinut kirjoituksiasi, vaikka mieli on tehnytkin kun ajatukset tuntuvat niin omilta. Mutta ehkäpä nyt uskallan tämän kirjoitukseni sinulle lähettää :).

  Ihanaa että jatkoit blogin kirjottamista, olisi ollut kamalaa luopua sinusta kun vasta blogisi löysin <3!

  Tykkää

  • ihana kun uskalsit sen nyt tehdä ja toivottavasti uskaltaudut vielä jatkossakin, jos joskus siltä tuntuu! <3 tätä ainakin tuntui ihan erityisen hyvältä lukea, ja monesti se keskustelu kommenttien muodossa onkin sitä arvokkainta inspiraatiota, mistä itse innostusta bloggaamiseen saa – vaikka se ei aina mitään kehua ja hehkutusta olisikaan. otan mielelläni vastaan ihan kaikenlaisia kommentteja ja toisaalta myös kommentoimattomuutta, kunhan välillä muistutatte mukana olevanne! :3

   ja ihana kuulla että perhe-elämän ja opintojenkin keskellä löytyy niitä omia rauhan hetkiä, oli ne sitten ihan konkreettisia tai oman pään sisällä! sehän sitä hektistä arkea kantaa kaikkein parhaiten, joten sellasia sinullekin toivon ihan hurjan paljon päivä ilahduttamaan! <3

   Tykkää

 15. Moikka! Olen Milja, vastikään oululaistunut kohta 18-vuotias tytöntyllerö. Elelen kahdestaan reilu vuoden ikäisen kissaherrani kanssa, ja yritän pohtia mitä elämältäni haluan.

  Blogiasi olen seurannut Rokkirekin alkuajoilta asti. Ensimmäinen postaus jonka luin, taisi olla Rokkirekin kolmas tai neljäs. Yhden arvonnan olen blogisi kautta voittanut, ja se palkinto pelasti minut siltä tuskalta, minkä kännykän näytön hajoaminen aiheuttaa. Suoja sen sijaan meni aivan pirstaleiksi, joten se hoiti hommansa aika hyvin. Kommentointi on osaltani jäänyt niukaksi, mutta yritän parantaa asiaa!

  Tykkäyslistaltani löytyy kissat, kevät, kesäyöt, joulu, pitkään nukkuminen, kynttilät, leffat ja lukeminen. Siltä päinvastaiselta listalta löytyy kissan hiekkalaatikon siivoaminen, talvi, töykeät ihmiset ja itseni esittely. Pelkään kännykkäni näytön hajoamista.

  Tykkää

  • haha hei ihanaa, että siitä palkinnosta oli siis ihan konkreettista hyötyä! aivan loistavaa, meni siis täysin oikeaan osoitteeseen! : D ja voi, oulu on kyllä mitä ihanin kaupunki, toivottavasti itsekin siellä viihdyt! kiva kun kommentoit, kommentoi ihmeessä jatkossakin aina kun vaan siltä itsestä tuntuu! :3

   Tykkää

 16. Olen Erika, pian 26 v satakuntalainen, joka haaveilee joskus asuvansa Tampereella tai Turussa. Palasin neljän vuoden tauon jälkeen koulunpenkille syyskuussa. Aloin opiskella terveydenhuollon sihteeriksi.

  Luonteeltani olen ujo. En myöskään tutustu uusiin ihmisiin helposti. Minua kiusattiin koko yläasteaika, joten luotto ihmisiin meni.. Itsetuntoni ja -varmuuteni eivät ole vieläkään täysin palautuneet..

  Harrastan lukemista, maalaamista ja kielten opiskelua. Rakastan läheisiäni, eläimiä, varsinkin koiria, matkailua sekä eri kulttuureja ja kieliä. Inhoan rasismia, eläinkokeita, väkivaltaisuutta ja hämähäkkejä (:D).

  Olen seurannut blogiasi No More Invisible -blogin loppuajoilta asti.

  Tykkää

  • haaveista kannattaa pitää kiinni, ne kantaa pitkälle! :3 toivottavasti uusi ammattitutkinto auttaa sinuakin löytämään sen oman paikkasi, oli se sitten missä kaupungissa tahansa! kiitos kun olet jaksanut täällä paljon vierailla ja kommentoida ja toivottavasti Kreikan matkasi oli onnistunut! :>

   Tykkää

 17. Eli kerro minulle kuka olet, mistä tulet, ollaanko tunnettu ehkä kauankin, mistä pidät ja mistä et!

  no moi. minä oon iina, oulusta. oon myös kasvissyöjä ja intohimoinen lukija (tarkoitin kirjojen lukemista mutta blogisi tottakai myös!). aloitin blogisi lukemisen no more invisiblen loppuaikoina ja harmitti kyllä kovasti kun olin juuri ihastunut blogiisi (ja sinuun!) kun sen jo lopetit. parasta olikin löytää tämä rokkirekki ja täällä olenkin roikkunut mukana ihan alusta asti :>
  pidän raakasuklaasta, kynttilänvalosta, vuodenajoista ja villasukat aina jalassa.
  mukavaa syksyn jatkoa! ♥

  Tykkää

  • oi ihanaa, pitkään olet sinäkin mukana jaksanut pyöriä! ainakin neljä vuotta, hurjaa! tuntuu ihan käsittämättömältä ajatella, että jota kuta minun juttuni ovat noin kauan jaksaneet kiinnostaa! :>

   syksy onkin ihanaa kynttilöiden ja villasukkien aikaa, nautitaan niistä! kiitos tästä kommentista sinullekin, nää hymyilyttää kyllä niin paljon!

   Tykkää

 18. Hei Laura! :)

  Olen Elisa (niinkuin nimimerkissäkin totean) 15-vuotta ja asun Klaukkalassa (melko pieni paikka, noin 30 km Helsingistä pohjoiseen). Perheeseeni kuuluu lisäkseni isä, äiti, iso- ja pikkusisko. Meillä on myös 6- vuotias suomenlapinkoira ja marsu. Käyn yhdeksättä luokkaa, eli pian pitäisi tietää minne haen jatko-opiskelemaan. Siitä minulla ei ole vielä harmainta aavistustakaan…
  Olen seuraillut blogiasi muutaman vuoden, mutta kommentointi on kieltämättä jäänyt vähälle. Pidän blogissasi erityisesti siitä, että olet niin aidon ja mukavan oloinen ihminen. Pohdiskelujasi on kiva lukea, sillä olen itsekin taipuvainen mietiskelemään kaikenlaista. Kirjoitat hyvin ja sinulla on myös aivan ihana tyyli! Kiitos sinulle siitä, että et lopettanut bloggausta kokonaan :*
  Tässäpä vielä faktoja minusta:
  Pidän mm. sateen ropinasta, joogasta, ulkoilusta, raikkaasta ilmasta, kynttilöiden polttamisesta, puiden huminasta, lintujen laulusta, teestä ja ruisleivästä, jossa on vain muussattua avokadoa päällä :) …
  En pidä mm. puhtaan luonnon ja eläinten oikeuksien tärkeyden vähättelystä, kilpailemisesta, jatkuvasta kiroilusta, liharuo’asta, mölystä, ihonmyötäisistä neulepaidoista (!!!), siitä että kaikki luulevat minua 11- vuotiaaksi (olen vain 149 cm, johtunee siitä…), kuvissa olemisesta…

  Ihanaa syksyn jatkoa sinulle ja kaikille Rokkirekin lukijoille! :) <3

  Tykkää

  • voi ihana Elisa kun kommentoit ja kiitos kun blogiani jaksat lukea! kuulostaa tykkäyslistasi aivan hurjan tutulta ja samaistuttavalta, voisi hyvin olla itsenikin listaama!
   toivottavasti ajatukset peruskoulun jälkeisistä suunnitelmista selkiytyvät, hetkihän tässä vielä on aikaa miettiä ja vaihtoehtoja puntaroida. onneksi mikään päätös ei ole lopullinen, eikä mikään tie niin väärä, ettei siltä voisi palata tai vaihtaa parempaan, olen itsekin ammattiin valmistunut vasta 27-vuotiaana ja ihan hyvin sitä on elämä silti kantanut! :3

   Tykkää

 19. Heijou! Oon Carita ja käyn lukion ekaa Kallion lukiossa! Löysin sun blogin joskus kun olit vielä indiedaysilla ja rakastuin sun tyyliin, kirjoituksiin jaennen kaikkea tatuointeihin. Sun blogista ja instagramista tulee aina ihanan seesteinen olo. Mä diggailen koirista, mun koulusta ja ite Kalliosta, runoista, kahvista ja naururypyistä. En fiilaa tätä kylmää kautta tällä hetkellä. Löydän myös itseni kahden viikon päästä rap battlesta koko koulun edessä, vaikka en ole ikinä räpännyt, kuunnellut vaan intohimoisesti. Lievästi sanottuna vähän ärsyttää olla helposti yllytettävä :D

  Tykkää

  • ohoh, kuulostaa varsin hyvältä! pieni yllytyshulluus tekee itsekullekin hyvää, ei se sieltä omalta mukavuusalueelta poistuminen ja sen kautta uusien kokemusten saaminen mitään täyttä hölynpölyä sentään ole. ;> kiva kun olet blogistani pitänyt ja toivottavasti viihdyt täällä jatkossakin! <3

   Tykkää

 20. Heissulivei vaan Laura!

  Täällä kirjoittelee 27-vuotias Tampereella asuva, joskin sydämeltään joensuulainen tyttö (meinasin kirjoittaa nainen, mutta se kuulosti oudolta). Olen lukenut blogiasi monet vuoden (jo silloin kun tämä ei ollut vielä Rokkirekki) ja nyt kun sanon lukenut,oikeasti tarkoitan sitä. ”Luen” muitakin blogeja, mutta sinun blogisi on yksi niistä harvoista joita oikeasti luen, enkä vaan selaile. Blogisi on ihanasti oikean elämän makuinen, samastun sinuun monessa asiassa, ja olen melkein samalla alallakin.

  Tällä hetkellä pidän syyssateista, hämärästä, vanhoista tutuista TV-sarjoista, vilteistä, sängystä, ulkoilusta, salmiakista, isoista teekupposista, pehmeästä musiikista, Koskikeskuksen Jungle Juicesta, kuparista sisustuksessa, omasta rauhasta, lämpimästä saunasta, COS:in vaatteista, villasukista, tummanpunaisesta huulipunasta, joulun odotuksesta, kirjojen lukemisesta, kotisohvasta, leipomisesta ja juuri uunissa paistuvasta kasvispitsasta.

  Pitäisi muistaa kommentoida useammin, monesti olen kommenttikenttään kursorini osoittanutkin, mutta jotenkin sitten vaan jättänyt kommentoimatta. Yritän paneutua kommentoinnin saloihin ja muuttaa laiskat tapani.

  Toivottavasti jatkat blogin kirjoittamista vielä pitkään, täällä on ainakin yksi aktiivinen lukija.

  Kaikkea hyvää elämääsi Laura, vaikutat herttaiselta tytöltä :)

  Tykkää

  • tuttu tunne, en minäkään itseäni naiseksi osaa samasta iästä huolimatta vielä nimittää. ehkä sitten joskus, joidenkin vuosien päästä! :D

   ja vitsi miten hyvä fiilis tästäkin tuli, olet ollut mukana pitkään! ihana kun jaksatte ihan oikeasti lukea, olen itsekin niin laiska blogien ”lukija” nykyään, selaan läpi sen kummemmin syventymättä useammat blogit ja postaukset, että arvostan ihan hurjasti sitä, että te siellä kuitenkin minun juttujani jaksatte lukea! sehän se kaikkein tärkeintä on, huolimatta siitä että ette aina kommentoisikaan.

   ja voi että, kun olin jumbossa töissä, kävin lähes päivittäin jungle juice barissa smoothiella! ne on niin älyttömän hyviä, pitäisikin joskus kiertää keskustassa täällä helsingissäkin pidempi lenkki ja käydä kluuvista hakemassa tuollainen vitamiinipommi, nam!

   Tykkää

 21. Olen; ikuinen pikkukaupungin tyttö, lto-opiskelija, liikunta- ja kulttuurialan työntekijä, pitkäaikainen lukijasi vaikkakin laiska kommentoija ja kyltymätön haaveilija.
  Pidän; aidoista ihmisistä, kauniista asioista ja ajatuksista, lastenkirjallisuudesta, vadelmista, rakastumisesta ja rakastamisesta, syksyn väreistä, oikeista mutta rankoista ratkaisuista elämässä, heittäytymisestä, villasukista, glögistä, kynttilöistä ja puisista rakennuksista. Ja nukkumisesta, ehdottomasti.
  En pidä; myöhästelijöistä, tuulesta, hämähäkeistä, epäaidoista blogeista, kaupallisuudesta, auton ikkunoiden raappaamisesta, saamattomuudesta, tiskaamisesta ja roskaamisesta.

  Olisihan noita listoja voinut jatkaa vaikka kuinka, mutta siinäpä ensimmäisinä mielen tulleet.
  Taidan olla kertonut tämän aiemminkin, mutta sinun blogissa ihan erityisesti pidän ihanista ajatuksista ja kauniista kirjoitustyylistä.

  Tykkää

  • kiitos kauniista sanoistasi! :3 ja ihana nähdä miten paljon teitä saman alan ihmisiä täällä onkaan! onhan se toki fakta, että samanhenkisyys vetää puoleensa, mutta on jotenkin kiva kuulla, että nuo työjututkin on sellaisia, että niillä on ainakin se pieni yleisönsä joka siellä saattaa ymmärtää mitä niillä milloinkin tarkoitan. se on kiva se. samoin kuin listaamasi asiat, ne on kovin rakkautta täälläkin!

   Tykkää

 22. Heippa! Täällä blogiasi seurailee 27-vuotias ekonomi Tampereelta. Vapaa-aikani kuluu lenkkipoluilla, sillä nyt aikuisiällä on jälleen syttynyt palo kilpaurheilun maailmaan. Tavoitteena on jatkaa siitä, mihin lapsuuden urheiluharrastus jäi, ja katsoa, kuinka nopeasti saa jalat vielä kulkemaan. Toinen intohimoni on opiskelu ja tarkoitus onkin juuri aloitella tohtoriopintoja. Gradunteossa syntyi palo tutkimustyöhön, ja kaukaisena haaveena on jonain päivänä saada väitöskirja valmiiksi.

  Olen materialisti ja suhtaudun välillä liiankin tunnepitoisesti vaatteisiin ja kenkiin. Pidän kovasti matkustelusta ja uusien paikkojen näkemisestä. Lisäksi pidän punaviinistä, ja se onkin lähes ainoa alkoholi, mitä enää juon. Rakastan hyvää ruokaa, vaikken itse olekaan hyvä ruuanlaittaja. Tykkään myös kirjoittamisesta, ja mikäli minulla olisi enemmän tylsiä hetkiä, aloittaisin varmasti myös oman blogin kirjoittamisen. En pidä kylmästä säästä enkä ryhmäliikunnasta.

  Kanssani asuu avomies ja kissa. Viihdyn loistavasti myös yksinäni, enkä kaipaa jatkuvasti sosiaalisia tilanteita ja menoa ympärilleni. Toisaalta en kuitenkaan viihdy pitkään paikallani, vaan olisin valmis vaihtamaan maisemaa Tampereelta taas jonnekin muualle. Pohdin välillä vähän liikaa kaikkea, enkä ole hyvä heittäytymään hetkeen. Omaksi motokseni olen kehittänyt lauseen ”epäonnistuminen on uskallusta” muistuttaakseni itseäni siitä, ettei hyviäkään asioita voi saavuttaa, jos pelkää liikaa epäonnistumista.

  Blogiasi olen lukenut No more invisible:n alkuajoista saakka! Ajoittain tosin vähemmän aktiivisesti, mutta etenkin viime aikoina olen alkanut pitää blogista ihan uudella tavalla ja olen tykännyt kirjoituksistasi kovin :)

  Tykkää

  • ihana kuulla ja ihan mieletön kommentti, KIITOS! te ette uskokaan miten fiiliksissäni näistä olen, on ihan mieletön olo täällä lukea teistä jotain, saada jotain ajatusta siitä minkälaista porukkaa siellä ruutujen toisella puolella liikkuu. ja näistä voi varsin suoraan vetää johtopäätöksen, että ihan mielettömän siistejä tyyppejä olette kaikki!

   tuo sinun mottosi on kyllä niin viisas ajatus, että ihan tekisi mieli kirjoittaa se ylös. sitähän se nimenomaan on, ja on huippua, että noinkin hienojen sanayhdistelmien myötä sitä oikeasti saa loksautettua monesti ajatuksia paikoilleen ja ehkä jopa toimintansa muuttumaan! kiitos tästä vielä, ihana ihana kommentti!

   Tykkää

 23. heip!

  oon anna, 22-vuotias tyttö tampereelta. opiskelen tällä hetkellä yliopistossa ja asun poikaystäväni kanssa somassa kaksiossa.

  pidän hurjasti musiikista, kulttuureista, ystävistä, ihmisistä, hellyydestä, matkustamisesta ja pimenevistä syysilloista kynttilän valossa, vaikka oonkin oikeastaan kesää rakastava vilukissa! en tykkää maksalaatikosta tai tämän hetken maailmanpoliittisesta tilanteesta.

  emme tunne, mutta oon pitkään lukenut jo sun blogia ja välillä kurkkailen mm. sun instagraminkin kuvia. oot ihana ja aito bloginpitäjä, johon monilta osin voin samaistua. ihana tunnelma, ihania juttuja, huippuja kirjavinkkejä ja kauniita kuvia. Kiitos blogistasi! :)

  Tykkää

  • voi ihana, kiitos sinulle! tiedän ainakin nyt mihin kommenttiboksiin tulen, kun kaipaan piristystä harmaan päivän keskelle! nää teidän jutut on jo tästä päivästä tehneet ihan mielettömän, en kestä miten siistiä! <3

   Tykkää

 24. Moi, mä olen Tiuku, tosi pitkäaikainen lukija! Oon bongaillut sua yliopistolla joskus muutama vuosi sitten, kun taisit siellä useammin pyöriä. Toiveissa on valmistua sieltä opettajaksi keväällä ja sitten mennä ihan oikeisiin töihin, iik!
  Tykkään erityisesti mun perheestä, mun uudesta poikaystävästä, kaikista vuodenajoista, joulusta, musiikista, mansikkajäätelöstä ja nukkumisesta.
  En tykkää sinapista enkä suolakurkuista enkä siitä kun on kylmä.
  Tykkään sun blogista, koska se on ihanan rauhallinen etkä korosta itteäsi turhaan. Tykkään kirjajutuista ja yleisistä pohdiskeluista.
  Näin, ja hyvää syksyä!

  Tykkää

  • kiitos kauniista sanoistasi! :> ihana kommentti sinulta, ja taidankin aika pitkältä ajalta sunkin kommentit muistaa, hih! yliopistolle on minulla ainakin jo kova ikävä, yritän itse itselleni tässä syöttää ajatusta, että yliromantisoin koko puuhan, mutta kun jo opiskellessa tykkäsin siitä niin älyttömästi, niin ei meinaa mennä läpi! mutta tsemppiä sulle loppuopintoihin ja ennen kaikkea alkavaan työelämään, siinä sitä riittääkin sit positiivisia haasteita hyvinkin pitkälle!

   Tykkää

 25. Moi oon Lalla (eli Laura oikealta nimeltäni) ja teen gradua yliopistolla. Oon espoolainen mutta opiskelen Turussa, tarkoitus olisi kuitenkin varmaan valmistumisen jälkeen palata pääkaupunkiseudulle, vaikka oon kyllä tykännyt hirveästi myös Turusta kaupunkina. Muita kaupunkeja Suomessa joista tykkään on ainakin Tampere ja Jyväskylä.

  Tykkään musiikista, festareista ja keikoista, gilmore girls-sarjasta, oudoista mutta söpöistä leffoista, ystävällisyydestä, kahvista, ystävistä, kirpputoreista, syksystä, opiskelusta (paitsi välillä kun en tiedä mitä teen esim. gradun kanssa tai siis että miten se pitäisi tehdä :D), mun mummusta ja kaikista muistakin sukulaisista, uusien paikkojen näkemisestä kotimaassa ja ulkomailla, vieraiden kielten opiskelusta (tällä hetkellä yritän oppia venäjää, se on vaikeeta!), kerrospukeutumisesta, villapaidoista, kaulahuiveista, ruutu- ja raitapaidoista, kukkakuosista, mekoista ja hameista, ompelemisesta ja muista käsitöistä, bingosta, scrabblesta ja lukemisesta.

  En tykkää kylmyydestä enkä siitä että pakkasella hiukset on aina sähköiset ja suurin osa vaatteista myös. En myöskään tykkää sovittujen juttujen perumisesta tai siitä jos joku ei vastaa viesteihin.

  Oon lukenut sun blogia siitä asti kun aloitit blogin tällä nimellä No more invisiblen jälkeen, tietääkseni… Kun joku toinen bloggaaja linkkasi sun blogin ja oli innoissaan sun paluusta ja sitten tän blogin nimi kiinnitti mun huomion. Ja oon kyllä tosi paljon tykännyt lukea sun juttuja :)

  Tykkää

  • voi ihana, miten kauan sinäkin olet mukana jaksanut kulkea! kiitos siitä ja kiitos tästä ihanasta kommentistasi! tuo sinun blogisi linkki kuulostikin ihan hurjan tutulta, olen tainnut kommenttien kautta siellä ennenkin joskus käydä! kiva kun olet ja kiva kun kommentoit, ootte te kyllä ihania! :-*

   Tykkää

 26. Oon Heidi, 25 vuotta. Vaimo ollut kohta 5,5 vuotta (saman miehen kulta 10 vuotta) ja äiti 9,5 kuukautta. Asun Hämeessä rintamamiestalossa, jonka remontti on vielä kesken. Mulla on liiketalouden amk-opinnot kesken, mutta mun pitäis valmistua keväällä 2016.

  Oon vähän ujo, mutta ystävällinen. Välitän muista ihmisistä. Olen opetellut uskaltamaan olla oma itseni. Jännitän uusien ihmisten tapaamista. Oon rauhallinen, mutta osaan tehdä nopeita päätöksiä.

  Tuntuu, että oon lukenut sun blogia iät ja ajat, ehkä jostain Rokkirekin alkuvuosilta lähtien, mutta en kyllä oo aivan varma. Tykkään silti sun blogista hulluna, koska osaat kirjottaa monista asioista silleen niin ku mä ajattelen, mutta en osaa niitä sanoiksi pukea.

  Tykkään meidän perheestä ja kodista. Siitä, että mulla on ihania ystäviä lähellä ja kaukana. Tykkään kesästä, mutta en tykkää olla sillonkaan kauheasti ulkona. Talvi on siitä kiva, ku saa hyvällä omallatunnolla olla sisällä villasukat jalassa. Tykkään lukea, miettiä asioita, suunnitella etukäteen kaikkea, organisoida ja tehdä listoja. Tykkään juoda kahvini tummapaahtoisena ja mustana. Ja tykkään meidän autosta. Ai nii ja tykkään neuloa! Olin niiin amatööri ennen, mutta opettelin raskausaikana viikon saikulla neulomaan pipon ja siitä se lähti. :)

  En tykkää… hmm… riitelemisestä, siitä ku tyttö heräilee öisin, leipomisesta enkä kauheasti eläimistä. Ainakaan niin, että ottaisin itselle mitään. En tykkää yhdyssanavirheistä. Enkä tykkää tyhmyydestä, sellasesta, että ei tajua asiaa, kun sen selittää. Pätee myös itseeni, ärsyttää jos en opi jotain. Siks en tykännyt myöskään enää golfin pelaamisesta, koska en oppinu sitä tarpeeks nopeasti.

  Tykkää

  • voi että miten ihanaa kun kommentoit! muistan sun nimi+sähköposti-yhdistelmän vaikka miten kaukaa, ja on ihan mieletöntä saada niille kaikille kommenteille jotain taustaa, ajatusta siitä millainen ihana tyyppi niitä siellä minulle niin usein kirjoittelee! tykkäät kans ihan superihanista asioista, samaistun täällä kovin! ja haha, ehkä joskus joidenkin asioiden kanssa onkin ihan luvallista luovuttaa, ei kai se golfkaan kaikille ole tarkoitettu :-D <3

   Tykkää

   • Oo, huippu kuulla, että muistat. Monelle suositulle bloggaajalle ei tuu kommentoitua joko sen takia, että kommentteihin harvoin vastataan tai sit koska en osaa kommentoida pelkästään jotain parin sanan kiva asu -kommenttia siihen sadan muun samanlaisen jatkoksi. Tätä ei onneks sun blogissa oo. :)

    Tykkää

 27. Heippis!
  Täällä blogisi pitkäaikainen seuraaja, tosin taitaa olla eka kerta kun kommentoimaan asti ehdin (”ehdin”, pah! aikaa on vaikka ja kuinka tämmösellä kotihiirellä. se kommentointi tosiaan on haastavaa). Rakastan kotona oleilua ja kihlatun kainalossa löhöilyä. Oon 22-vuotias hetki sitten Seinäjoelle muuttanut Keski-Pohjanmaalta alkujaan oleva tytsykkä! Opiskelen terkkariks ja omistan söpön kissan. Koti on vielä pahasti kesken mut eikö se siitä.
  En mä muuta keksi tähän hätään. Kivaa syksyä ja jaksamisia töihin ja zenin metsästykseen :9

  Tykkää

  • haha se on! en itsekään tiedä mikä siinä on niin vaikeaa, luen kuitenkin nykyään taas aika paljon muidenkin blogeja, mutta ei se vaan enää irtoa samallalailla kuin ennen! mutta ihana kun kommentoit kuitenkin nyt, näillä on ihan todella suuri arvo minulle! :3 toivottavasti koti rakentuu omannäköiseksi ja ihanaksi paikaksi, se jos mikä lisää sitä kotona oleilun ihanuutta!

   Tykkää

 28. Oon Essi Tampereelta, 25 vuotta. Oon halunnut lapsesta asti isona opettajaksi ja ensi keväänä valmistun (vihdoin) historian opeksi. Tällä hetkellä ainakin tuntuu, että valinta on just oikea. Blogia oon seurannut jo muutaman vuoden, mutta kynnys kommentoida on jotenkin tosi iso. Tykkään sun postauksista tosi paljon, aivan erityisesti sisustus- ja kirjajutuista.

  Rakastan kirjoja ja mun mielestä koti ei ole koti ilman niitä. Tykkään vanhoista arabian astioista (mulla on astioita ylipäänsä liikaa, mutta uskottelen itselleni että mulla on vaan liian pieni keittiö…) ja haaveilen vanhasta puutalosta, jossa olisi kirjastohuone ja pihassa omenapuita. Niin ja keittiössä puuhella! Oon viime aikoina päätynyt siihen tulokseen, että vuoden paras kuukausi on sittenkin lokakuu, vaikka kesä on tietty aina kesä… Marraskuukin on loppujen lopuksi ihan kiva, kun voi kaivaa jouluvalot esille ja korkata jo glögikauden. Oon äärettömän aamu-uninen, mikä on huono yhdistelmä sen kanssa, että ennen puoltapäivää saan eniten asioita aikaan.

  Niin ja pakko lisätä vielä muumit. <3 Se sun tatuointi on aivan mahtava.

  Kiva kun bloggaat taas enemmän. Pystyn samaistumaan moniin sun ajatuksiin. :)

  Tykkää

  • voi mitä ihania haaveita, nuo voisin kaikki itselleni haluta myös! :3 ja minä olen muuten koko elämäni ollut myös maailman aamu-unisin ihminen, mutta nyt töiden takia huomaan rytmin muuttuneen ihan täysin, ja yhtäkkiä herään viikonloppuisinkin kahdeksan pintaan ihan innokkaana! :-D se on hauskaa, aamuisin tosiaan saa niin paljon aikaa!

   ja kiitos, ihana kun samaistut ja tykkäät, se on minulle kovin tärkeää. :3

   Tykkää

 29. Olen: Noora, 22 vuotta ja Pohjanmaalta. Lyhyt ja vähän leveä, mutta onnellinen.
  Haluan: tehdä maailmasta edes pikkuisen paremman paikan. Niin ja koiran.
  Minulla on: maailman paras avopuoliso, ihanat työkaverit ja ihanat uudet Marimekon-lakanat!
  Inhoan: myöhästelyä, negatiivisia ihmisiä ja sotkuista kotia.
  Pelkään: korkeita paikkoja ja sitä, että rakkaille ihmisille kävisi jotain kamalaa.
  Kuuntelen: repeatilla Evan & Manun uutta levyä. Täydellinen tähän syksyyn.
  Pohdin: nykyisin usein sitä, miten itsekkäitä ihmiset ovat. Ostetaan kymmenen muovipussia, ajetaan autolla 500 metriä eikä kiinnitetä mitään huomiota, jos joku makaa keskellä katua.
  Rakastan: villasukkia, kynttilöitä, metsää, merta, mansikoita, koiranpentuja.
  Minä en ole: ahkera kommentoimaan blogeihin, rohkea, vegaani (vaikka haluaisin) enkä toistaiseksi äiti.

  Tykkää

 30. Heippa!
  Täällä kirjoittaa parikymppinen pikkukaupungin tyttö, joka asustelee tällä hetkellä Jyväskylässä ihanan miehen ja koiranpennun kanssa.
  Ensi keväänä valmistun lastentarhanopettajaksi, joka on ehkä maailman ihanin juttu!
  Tykkään suklaasta, loputtomasta listojen kirjoittamisesta, lukemisesta, hyvästä musiikista (Mumford&sons, eva ja manu, olavi uusivirta), sylistä, hyvätä ruuasta ja muumeista. Ja myös muumeja lainatakseni: nukkuminen on ihanaa.
  Blogiisi olen eksynyt jo aikaa ennen rokkirekkia, mutta tosi ujosti olen joskus jotain kommentoinut.
  Oon innoissani kun sinä olet taas innoissasi blogin kirjoittamisesta :)

  Tykkää

  • voi ihanaa, meitä lastentarhanopettajia onkin täällä paljon! :3 tärkeään ja hienoon ammattiin valmistut, toivottavasti löydät mieleisesi työpaikan ja saat sellaisen tiimin, jossa omaa opettajuuttasi ja tapaasi työskennellä arvostetaan ja tuetaan mahdollisimman hyvin!

   ja kyllä, nukkuminen on ihanaa, samoin listojen kirjoittaminen ja muumit! hih! <3 kylläpä siellä onkin samanhenkistä porukkaa lueskelemassa, kiitos kun kommentoitte. :3

   Tykkää

 31. Täällä lueskelijana 20 vuotias opiskelijatyttönen Tampereelta. Noin puolisen vuotta olen blogiasi lueskellut ja ihan ykkönen kaikista! Itsekin rakastan kirppistelyä ja kirjoja. Kiitos ihanasta blogista.
  Ensimmäinen kommenttini mihinkään blogiin koskaan, hui.

  Tykkää

  • voi miten ihanasti sanottu, kiitos! ja ai että, tällaisella kommentilla olikin aika hieno korkata kommentointi ylipäätään, ehkä vielä joskus intoudut uudelleenkin! :) ihana saada kommentteja samanhenkisiltä ihmisiltä, teidän olemassa olon tiedostaminen tuo blogi-intoa lisää ihan roppakaupalla!

   Tykkää

 32. Olen 22-vuotias juuri lähihoitajaksi valmistunut tyttönen pienestä kunnasta pääkaupunkiseudulla. Olen rauhallinen, empaattinen ja ujo. Pidän lukemisesta, suklaasta, kotoilusta ja rauhallisista aamuista. Opettelen tykkäämään liikunnasta enemmän ja omana itsenäni olemista.
  En pidä myöhästelystä, teestä, työhakemusten kirjoittamisesta, koska en ole hyvä kehumaan itseäni, sotkuisesta kodista tai aikaisista herätyksistä.
  Haaveilen ihanasta poikaystävästä, kesästä ja työpaikasta sekä työyhteisöstä, jonka tuntisin omaksi ja joka olisi ”minun”.

  Blogiasi olen lukenut melkein No more invisiblen alkuajoista lähtien ja olin todella innoissani kun aloit kirjoittamaan Rokkirekkiä. Palaan blogiisi aina uudelleen, koska koen sun olevan kaikista tietämistäni bloggaajista eniten samankaltainen ja jollakin tavalla myös aidoin. :)

  Tykkää

  • sun nimimerkki onkin tuttu ihan vuosien takaa, ja oon tosi iloinen, että tämänkin postauksen intouduit kirjoittamaan. nää antaa mule niin paljon, on ihana edes jonkinlaisia ”kasvoja” ja persoonia saada kommenttien taakse, kiitos siitä! :3 ja onnea vastavalmistuneelle, toivottavasti löydät sellaisen työyhteisön, missä on ihana ja mukava työskennellä! sillä kun on lopulta ihan äärettömän suuri merkitys kaiken muunkin viihtymisen takaamiseksi, ja sellaisen ansaitsisi kyllä jokaikinen!

   Tykkää

 33. Miun nimi on Emmi, oon vielä vähän aikaa 20-vuotias tyttö ja kotoisin somalta pieneltä paikalta nimeltä Joutseno. Nykyään asustelen Jyväskylässä ja opiskelen yliopistossa tietotekniikan ja äidinkielen opettajaksi. Muut sanoo miuta iloseks höpöttelijäks ja sellanen taijan suurimman osan aikaa ollakkii! Siun blogia oon lukenu ihan ”pienestä” saakka, No more invisible-bloginkin muistan oikein hyvin :) En oo kova kommentoimaan blogeja ja tää taitaa olla eka kerta siunki blogiin. Voisin vaikka aikaistettuna uudenvuoden lupauksena luvata kommentoida joka päivä yhteen blogiin, koska kommenttien jättäminen on kivaa eikä vie ees paljoa aikaa!

  Mie tykkään tuoksusta sateen jälkeen, syysilloista, villasukista, opiskelusta (voisin opiskella vaikka koko elämäni ja surettaa jo valmiiks, kun tää joskus loppuu), murteista, ihmisistä, jäätelöstä, nukkumisesta, instagramista, kirjoittamisesta ja vähän kieliopista ja koodaamisestakin.

  Haaveilen siitä, että uskailtaisin toteuttaa omia unelmiani. Esimerkiks oon miettinyt yli vuoden tatuoinnin hankkimista ja tietty kuva on ollut mielessä koko ajan. Eli ei se ainakaan vielä oo siitä kiinni, että oisin epävarma haluunko just sen kuvan! Mietin joskus liikaa mitä muut ajattelee ja miten muut arvostelee miuta. Sen takia en uskalla aina tehä sellasia asioita, mitä ite haluaisin. Mutta joskus mie vielä repäsen ja meen sen tatskan hankkimaan! Haaveilen myös työstä opettamisen parissa. Haluaisin myös kehittää koulumaailmaa niin, että jokaiselle oppilaalle löytyisi oma keino oppia asioita ja tunne, että tulee ymmärretyksi koulussa opettajien toimesta. Ja tuskin vastaan laittaisin, jos vastaan joku kiva poikakin tässä elämään tulisi :)

  Tykkää

  • onpa ihana uudenvuodenlupaus! ja ehkä se riittää, että kommentoi edes silloin tällöin, se nimittäin antaa ihan älyttömän paljon bloggaajalle, ja antaa nytkin minulle!

   ja voi että, ihana kuulla että siellä on toinenkin opiskelun rakastaja! se on kyllä niin mahtavaa puuhaa, saada nyt päätyökseen tietää lisää uusista asioista, avartaa maailmankatsomustaan ja oppia jatkuvasti uutta, miten siitä ei voisi saada vaikka palkkaakin?! mutta varsin on upea tavoite sinulle työelämäänkin, pidä siitä kiinni äläkä anna realismin kuluttaa sitä koskaan pois! :-*

   Tykkää

 34. Oon 28-vuotias tyttönen Jyväskylästä. Mukana sun lukijana oon pysynyt no more invisible-ajoista lähtien ja tässä mukana kasvanut. Vajaa pari vuotta sitten koin jotain henkilökohtaista kriisiä itteni kanssa ja sä samaan aikaan kirjottelit pohdiskelevia postauksia, minkä kautta tajusin, että mähän olen tällä hetkellä todella onnellinen, onnellisempi kuin aiemmin, vaikka mitään ihmeellistä muutosta ei ole tapahtunutkaan. Siitä lähtien oon ollut tyytyväinen mukavuusalueella elämiseen, enkä olee enää väkisen yrittänyt kriiseillä sieltä pois. Kiitos siis tästä ajatusten selviyttämisestä :)
  Vuosi sitten päätin matkia myös sun idean kirjoitella erlaisia ajatuksia 52 viikolle. Muutin sitä vaan sillä tavalla, että kirjasin erilaiseen vihkoon ns. uudenvuodenlupauksia, joita haluaisin tämän vuoden aikana tapahtuvan. Selailin vihkoa muutama viikko sitten ja oli aivan mahtavaa huomata, miten suurin osa oli toteutunut! Sen lisäksi oon kirjotellut vihkoon tsemppaukseksi erilaisia fiksuja lauseita (myönnän, tänkin matkin sulta…) ja varsinkin keväällä, kun kävin lävitse YT:t ja uuden työpaikan metsästyksen, sain niistä lauseista voimaa uskoa parempaan. Eli kiitos myös tuosta loistavasta ideasta :)

  Tykkää

  • eikä miten ihana kuulla! ihan mahtavaa jos tuollasia ajatuksia olen onnistunut jakamaan ja ihan mahtavaa myös että sen minulle kerroit. :) se auttaa ihan varmasti jaksamaan tämän harrastuksen parissa jatkossakin, ihana kuulla että siitä on jotain konkreettista hyötyä ollut jollekin!

   ja niin kovin pitkältä ajalta kyllä sinunkin nimimerkkisi tunnistan, se on siistiä se!

   Tykkää

 35. Blogimaailmassa olen Kristen ja oikeassa elämässä jotain muuta. Tykkään oikeasti oikeasta nimestäni, mutta samannimisiä bloggaajia on sen verran monta, että tuntui ainakin blogia aloittaessani näppärältä valita erikoisempi nimimerkki. Lapsuuteni olen asunut maaseudulla Kaakkois-Suomessa ja parin mutkan kautta olen päätynyt Töölön suunnalle asumaan. Blogiasi olen seurannut sieltä jostain vuodesta 2009 asti. Tykkään herätä aikaisin viikonloppuaamuisin, viettää aikaa ystävien kanssa joiden seurassa saa olla ihan oma itsensä, seikkailla metsässä, neuloa, juoda tilanteen mukaan joko teetä tai valkoviiniä sekä tarttua yllättäviin mahdollisuuksiin. En tykkää peruspessimistisistä ihmisistä, shoppailusta, lisäainehöttöä sisältävästä ruuasta ja kun koti menee itsekseen epäjärjestykseen heti kun silmä välttää.

  Tykkää

  • ihanista asioista tykkäät, samat saisivat sydämen täältäkin! :> Kauan olet jaksanut olla sinäkin mukana, kiitos siitä! Ja kiitos ihanasta kommentista, nää kyllä hymyilyttää tänäänkin ihan yhtä paljon kuin eilen!

   Tykkää

 36. Olen 29-vuotias lappilainen Helsingissä. Rakastan shoppailua, liian kalliita käsilaukkuja, Niken tennareita, Netflixiä, irtokarkkeja, koiraani, mieheni autolla ajamista, tietokoneella tunteja notkumista, aamulla aikaisin heräämistä (kyllä), juoksemisesta, lentämistä. En pidä ankeista negatiivisista ihmisistä, ötököistä, sormikkaiden kotiin unohtamisesta kylmällä säällä, nenän edestä ohi ajavista busseista, äyriäisistä.
  Tunnustus: asun vanhoilla kotikulmillasi rannan tuntumassa, törmäsin sinuun ja Elviin koirani kanssa silloin tällöin lenkeillä, enkä ikinä uskaltanut tunnustautua lukijaksi.
  Kiitos ihanasta fiiliksestä blogissasi! :)

  Tykkää

  • voi, olisipa ollut hauskaa jos olisit lukijaksi tunnustautunut! :> se on ihanaa aluetta se, koiran kanssa etenkin, niitä lenkkipolkuja onkin monesti ollut ikävä! kiitos itsellesi kommentista, ihana fiilis siitäkin tuli! ja aikaiset aamut on kieltämättä nykyään varsin ihania, päivässä saa huomattavasti enemmän aikaan kun nousee aiemmin ja jaksaa tehdä ja puuhailla ihan rauhassa omiaan!

   Tykkää

 37. Hei! Olen Helsinkiläinen, jonka rakkaista rakkain kesämökki on niin lähellä Varkautta, että Varkaus-postaukset hymyilyttävät aina kovasti. Tunnen hengen heimolaisuutta.
  Olen seurannut silmä kovana jo no more invisiblen ajoista, ja muistan mitkä ilotanssit tanssin kun löysin pikku tauon jälkeen rokkirekin. Kaauan sitten.
  Tykkään sunnuntaihesarista ja äitini kulmasohvasta,joka on uskomattoman pehmeä. Tykkään ystävistä jotka tuntevat niin hyvin, ettei ikinä tarvi selittää, miltä tuntuu. Voi vaan kertoa mitä on sattunut ja tiedän, että ne tietää. Mukavaa ja helppoa.
  Tykkään omasta uudesta kodista,jonka seiniin maalattiin sinistä ja punaista kun iski pikku hulluus, kun tajuttiin, että saamme maalata ihan millä värillä vaan. Tykkään myös poikakaverista joka on ylennetty avomieheksi ja on edelleen paras kaveri.
  Tykkäsin myös, kun kirjoitit blogiin yksi päivä että K on ainoa joka saa sinut rauhalliseksi. Oon aina ajatellut omasta the tyypistä samoin.
  Vaikea keksiä asioita joista en tykkää. Karvasmantelista,ja ihmisistä jotka imevät ilon kaikesta (eli ankeuttajista).

  Tykkää

  • voi ihanaa, onnea avopuolisoudesta! :3 se on muuten kovin kivaa, tuo arjen yhdessä jakaminen ja eritoten se on sitä silloin, kun sen saa jakaa parhaan ystävänsä ja oman tukipilarinsa kanssa. jatkukoon se teilläkin mahdollisimman pitkään! <3

   ankeuttajat ovat kieltämättä kovin ankeita, mutta onneksi vastapainona se pehmeä sohva ja oma hyvä fiilis voivat toimia suojana moisia vastaan!

   Tykkää

 38. Luen vaikka mitä blogeja ja niiden kommentteja mutten koskaan ite kommentoi. Ainakin noiden tosi suosittujen blogien kommentointi tuntuu ihan turhalta kun jokaiseen postaukseen tulee monta sataa kommenttia. Ei se bloggaaja kuitenkaan kiinnittäs just mun kommenttiin huomiota, joku vetäs kommentista herneen nenään tai jostain muusta syystä tulis paha mieli. No joo mutta. Oon siis kotosin Kainuusta oikeestaan kahesta eri kunnasta ja nyt asun Oulussa toista vuotta. Opiskelen yliopistossa ruotsia ja saksaa ja riemuitsen jo nyt tulevaisuudestani ruotsin opettajana (mitä ihmettä oon oikein menny tekemään??!). Haaveilen vielä parista sivuainekielestä, viidestä lapsesta, vanhasta puutalosta, kesämökistä Etelä-Ruotsissa, kasasta villalankoja ja rajattomasta määrästä aikaa neulomiselle. Osaan vähän kaikkea mutten tosi hyvin mitään, harrastan vähän kaikkea mutten kunnolla mitään. Pelkään joka päivä että sattuu jotain enkä koskaan saakkaan palkintoa siitä että oon tehny niin paljon töitä tulevaisuuteni eteen.Täytän parin viikon päästä 20, oonkohan sitten aikuinen nainen?

  Tykkää

  • voi kyllä se kiinnittää, ja olen ihan varma, että myös niissä blogeissa jokainen kommentti tavalla tai toisella bloggaajan päivää piristää. se on kuitenkin aika pitkälti tämän puuhan suola! ja ihaninta kuulla että riemuitset jo nyt tulevasta ammatistasi, se jos mikä takaa sen, että sitä työtä tekee ihan varmasti tunteella ja hyvin! :) kiitos kommentistasi, tämä piristi kovin aamua!

   Tykkää

 39. Annankin siun arvata kuka oon ;)

  Meidän kaveruus oli hyvin kivikkoista, saatettiin kotimatka koulusta kävellä peräkkäin puhumatta mitään :’D Seuraavana päivänä taas käveltiin yhdessä!

  Pidän maalla asumisesta Joroisissa, eletään unelmaamme omalla ”farmilla”. Eläimiin kuuluu 30 kanaa, kissat, koira ja pupu. Kesällä otetaan myös lampaita!

  Tykkää

  • veikkaisinpa, että tästä on hieman vaikea ehkä erehtyä! ;> onpa hauska että sinäkin olet tänne löytänyt, ihana! yhtään en ylläty teidän eläinten määrästä, ja taitaa sinulla muutama jo lukioaikoinakin haaveiltu oma nasukin jo olla. :3 ihana kuulla että elät juuri niin kuin olet aina unelmoinut, sen oot kyllä Liisa ansainnut! <3 :)

   Tykkää

 40. Moi Laura! Olen 24-vuotias Turussa asuva ja maalta kotoisin oleva tyttö. Opiskelen lääkiksessä ja rakastan salilla käymistä sekä lenkkeilyä. Luen liian vähän romaaneja, mutta joku kirja on koko ajan kesken. Viime aikoina olen innostunut uudestaan neulomisesta ja juuri nyt mulla on ihanat tumput kesken. Olen seurannut sun blogia vuosia ja kiva nähdä, että olet löytänyt oman tapasi blogata. Näin sen pitääkin mennä, että bloggaa niin kuin itsestä hyvältä tuntuu.

  Tykkää

  • kiva kun olet seurannut! :3 ja vitsi mun pitäisi tarttua tuohon neulomiseen uudelleen, neuloin pari vuotta sitten kai viidet villasukat ystäville ja perheelle joululahjaksi, enkä sitten sen koommin puikkoihin olekaan koskenut. joku ihana villahuivi on kyllä jo pitkään pyörinyt mielessä, pitäisi varmaan tarttua tuumasta toimeen kun niin moni teistäkin siitä samasta puuhasta on lähiaikoina innostunut!

   Tykkää

 41. Moi! Olen Maija, 19-vuotias Helsinkiläis tyttö. Asun tällä hetkellä Lontoossa au pairina, tutkin kaupunkia, piilottelen museoissa, viikonloppuisin seikkailen pikkukaupungeissa tässä lähellä. Pidän kissoista (mun perheellä täällä on ihanin kissa ikinä, oikea sylivauva!), hyvästä ruoasta, yksin matkustamisesta, museoista, taiteesta (itä-Lontoo on ihan katutaiteen paratiisi), omien pienten paikkojen löytämisestä suuressa kaupungissa, piirtämisestä, kuumista kylvyistä ja tunteesta, että on rakastettu ja kaivattu. En pidä kipeänä olemisesta (parhaillaan kuumeessa/flunssassa kaukana kotoa, tarviin halin äidiltä…), varautuneisuudesta, ennakkoluuloista ja kylmistä varpaista.

  Olen seurannut blogiasi ehkäpä… vaikea sanoa, kolme vuotta? Jotain sinne päin. Ja voin sanoa, että asenteesi kuluttamiseen on ehdottomasti vaikuttanut muhun, harkitsen nykyään hyvinkin tarkkaan mitä kotiinin raahaan. Olen antanut itselleni luvan ostaa musiikkia niin paljon kuin sielu sietää, samoin kirjoja jotka tuntuvat oikeasti hyvältä. Vaatteita, kenkiä, sisustustilpehööriä ym. pitääkin sitten miettiä tarkkaan.

  Tykkää

  • voi vitsi, onpa makee kuulla! en koe itsekään tässä asiassa mikään erityinen olevani, mutta on aika hienoa, että jos sillä ajatuksen vaihdolla on jonkun muunkin saanut asiaa miettimään, parantaa se vähän sitä omaakin fiilistä! :> mutta eipä sitä kai täydellisyyteen tarvitsekaan tavoitella, kai meillä on omat heikot kohtansa kullakin – mulla ne kyllä ehdottomasti on nuo kirjat ihan selvästi myös!

   ja paranemisia sinne, toivottavasti pääset pian sängyn pohjalta takaisin mukavaan arkeen, Lontoolla on varmasti ihan huikean paljon annettavanaan! auppari-vuosi oli omastakin nuoruudesta kyllä yksi tärkeimpiä juttuja, ota siitä kaikki irti! :3

   Tykkää

 42. Heippa!

  Olen Ida, 21 vuotta. Alunperin Helsingistä kotoisin, siellä asustellut 16 vuotta ja nyt koti on Seinäjoella poikaystävän kanssa. Ensimmäisen vuoden sosionomiopiskelija, vasta muutama kuukausi (melkein) opintoja takana ja jännää on ollut :) Oon ikuinen pohdiskelija ja asioiden spekuloija, voimisteluvalmentaja, keskimmäinen sisaruksista, välillä vähän perfektioinisti, omaa rauhaa kaipaava, itsestäni joskus epävarma, keliaakikko, onnellinen ja sekä kaupunki- että maalaiselämästä haaveileva.

  Tykkään paljon muun muassa: omasta sängystä, kodista, ruuasta, kynttilöistä, meillä lähes viikottain olevasta hoitokoirasta, luonnosta, meidän keittiön värikkäistä räsymatoista, vuodenajoista, materiaaliltaan laadukkaista vaatehankinnoista, Suomessa reissaamisesta, uusista kavereista, junista, kirpputoreista.
  En tykkää esimerkiksi: uudelleen lämmitetystä ruuasta, hellan pesemisestä, pyöräilykypärän käytölle nauramisesta, kalvosulkeisista, luopumisesta, toisten kykyjen aliarvioinnista.

  En tiiä kuinka kauan oon lukenut sun blogia, mutta kauan. Ainakin oon ollut matkassa jo ennen rokkirekkiä. Oon saanut sun blogista paljon irti, se on ihana ja lämmin. Kun tuun tänne vierailemaan, tulee rauhallinen olo ja alkaa nauttia kotona olemisesta, kynttilöistä ja omasta sängystä. Joistain blogeista tulee sellanen olo että pitäis lähteä lenkkipolulle tai alennusmyynteihin, tai sit tulee sellanen olo että ”miks ton elämä on niin hienoa ja sillä on niin paljon kavereita ja kaikki on hehkeetä” mut täältä ei tuu sitä, vaan voin postausten lukemiseni jälkeen jatkaa elämää onnellisena enkä katkerana. Joskus tykkään tulla tänne lueskelemaan vanhoja postauksia kun tulee sellanen olo.

  Oon kerran nähnyt sut noin 4 vuotta sitten, kun kaveri oli huuto.netissä ostanut sulta jonkun farkkutakin/liivin. Sovittiin tapaaminen Selloon ja me oltiin myöhässä ja säkin vähän koska Elvi oli oksentanut/tehnyt tarpeensa matolle. Tää on hassu juttu ja se on jääny mieleen :D

  Tykkää

  • voi että miten ihana kommentti, KIITOS tästä! en oikein edes tiedä enää mitä teille sanoisin, tuntuu niin lattealta tätä samaa koko ajan hokea jo, mutta kun oon oikeesti ihan superfiiliksissäni näistä teidän kommenteista täällä! ihanaa, ootte te parhaita! aika makee fiilis tulee kyllä itsellekin sanoistasi, ja siitä, jos todella blogini lukemisesta tuollainen olo jollekin tulee. :3 ja haha, mä kyllä niin muistan ton huutis-noudon, Elvillä on usein tapana tehdä jotain tuollaista juuri silloin kun niitä ei todellakaan olisi aikaa siivota haha :-D

   Tykkää

 43. Moi! Oon Paula, 22-vuotias lähes valmis sairaanhoitaja. Alunperin Etelä-Pohjanmaalta, nykyisin Taka-Töölöä kutsun kodikseni. Sua oon seuraillut No more invisiblen alkuajoista lähtien, eli kauan! Oon kyllä hävettävän huono kommentoimaan mihinkään blogeihin. Eniten tykkään omasta Elvi-koirastani, jonka nimen ryöhkeästi varastin teidän Elviltä ♥, suklaasta, teen juomisesta, työstäni, kirjoista, tatuoinneista. En tykkää suvaitsemattomuudesta, sähköisistä hiuksista enkä tiskaamisesta.

  Tykkää

  • haha ihana, oletkin oikein mainiosti mieleeni Elvisi kanssa jäänyt :-D Toivottavasti teillä on ollut ihanaa koira-aikaa pienen kaiman kanssa! :-* oot kyllä pitkään jaksanut täälläkin mukana olla, kiitos siitä ja ihana kun kommentoit! Tulkaa moikkaamaan jos Elvin kanssa joskus minua ja minun Elviäni Töölön kaduilla vastaan kävelette! :>

   Tykkää

 44. Mä olen Henje, aika kauan sun juttuja lukenut mutta hyvin huono kommentoija. Ainakin musajuttuja oon sulta tykännyt ja silloin kommentteja jättänyt ja tietty onnitellut naimisiinmenosta :) Mä olen hiljalleen vaasalaistuva helsinkiläinen saksan kielen opiskelija ja kaipaan paljon rakkaita Helsingin päässä. Tykkään huulipunista, kaikesta kimaltavasta, glögistä ja jallusta (yhdessä ja erikseen) sekä kynttilöiden polttamisesta. Pelkään/inhoan varpaita, nivelten naksuttelua ja avaruutta! Pitäisi muistaa jatkossa, miten paljon kommentit ilahduttavat ja jaksaa niitä jättää :)

  Tykkää

  • haha varpaita! mä en aiemmin ymmärtänyt muuten koskaan ihmisten varvasällöämistä, mutta sitten aloin sitä kautta pohtia tarkemmin asiaa ja tajusin niiden epäviehättävyyden itsekin : D mutta ihana kun olet ollut mukana, kovin on tuttu sinunkin nimesi näistä kommenteista jo pitkän ajan takaa. :)

   Tykkää

 45. Moi!
  Mä oon Pauliina, täytän 30vuotta ihan kohta. Jaiks! No ei vaan…ikäkriisiä ei kyllä oikeestaan edes pukkaa päälle, vaikka löysinkin järjettömän ison ja selvän ryppyviivan otsastani toissapäivänä. En ymmärrä, miten en ole sitä aikaisemmin siinä nähnyt, vaikka se on niin iso ja selvä :D
  No juu, mulla on kaksi ihanaa tyttöä, kohta 3,5vuotias ja kohta 1,5vuotias. Kotona olen ollut lasten kanssa jo pitkään ja nauttinut tästä elosta erittäin paljon. Asutaan Helsingissä.
  Ammatiltani olen lastentarhanopettaja/sosionomi ja montessoriohjaaja. Montsapäiväkotiin vie tieni, kun työelämään palaan ehkäpä vuoden kuluttua.
  Sun blogia olen seurannu No more invisiblen alkuajoista lähtien. Olin todella harmissani, kun pidit hetken aikaa blogitaukoa, mutta ihanaa että tulit Rokkirekin kanssa takaisin! :) Kiva lukea sun tekstejäsi ja pohdintojasi. Tykkään todella paljon! En ole kommentoinut varmaan kuin muutaman kerran, siinä voisi kyllä vähän terästäytyä.
  Kerran olen nähnyt sut livenä, Tavastialla…en kyllä nyt yhtään muista mikä keikka se oli, koska siitä on aikaa vuosia. Olit siellä samassa porukassa Annan ja Merin kanssa. Enpä sitten uskaltanut tulla moikkaamaan :D

  Tykkää

  • mitähän keikkaa me ollaan oltu katsomassa, kovin kauan siitä joka tapauksessa on? varmaan kohta ainakin viisi vuotta?! kiva kuulla että olet pitkään ollut mukana ja ihana kun kommentoit nyt! onneksi ikäkriisit on vain oman pään tuotetta, jolloin niitä voi myös olla tuottamatta ja rypythän vaan kertoo onnistuneista hetkistä ja elämästä kun ei ole naama ilmeettömänä tarvinnut kuljeskella ympäriinsä! ;>

   Tykkää

 46. 27 vuotta, sosiaalityön opiskelija, maailman ihanimman 2-vuotiaan murun äiti ja melkein yhtä ihanan miehen vaimo. Tykkään oman vauvan pussailusta, trikoolakanoista, vaaleanpunaisista leikkokukista, pitkistä automatkoista lapsen päiväunien aikaan, lakritsiteestä, räsymatoista, pullan leipomisesta, kainalossa nukkuvasta lapsesta, kumppareista ja opintopisteistä. Haaveilen Kokoomuksen laskusta, liikuntainnostuksesta, neulomisesta ja leudosta talvesta. Ja ilahduin just nyt siitä että tykkäyksiä oli helpompi luetella kuin haaveita.
  Blogiasi oon lukenut vaikka kuinka kauan, vaihtelevalla aktiivisuudella. Tykkään muuten siis myös tästä ja susta!

  Tykkää

  • kiva kun tykkäät ja kiva kun kommentoit! ja se todella on ilahduttavaa, että niitä tykkäyksiä on helpompi luetella, tässä hetkessähän se onni ja hyvä olo on eikä aina vain haaveiden päässä. leuto talvi ja pullanleipomistaidot tosin voisivat olla täälläkin omia haavejuttuja, ehkä voisin tuohon jälkimmäiseen vaikka tarttuakin kun siihen sentään voin itse vaikuttaa?!

   Tykkää

 47. Moikka Laura! Täällä kirjottelee Milja, lukiolaistyttö Helsingistä. Oon varmaan kerran uskaltautunut kommentoimaan ja kehaisemaan sun boyfriend farkkuja, ja siihen se kommentointikin on tainnut jäädä. Syksy on ollut hippasen rankka, tulin kesällä vaihdosta Atlantin toiselta puolelta Jenkkilästä niin on ollu pienoista kulttuurishokkia ilmassa, mutta nyt alkaa helpottaa! Sun blogis kuuluu ehdottomasti mun suosikkeihin ja en kyllä muista yhtään mistä oon sun blogin löytänyt, yhteisiä tuttuja meillä ei kuitenkaan ole. Pidän hurjasti sun kirjotustyylistä ja rehellisyydestä ja semmosesta tietynlaisesta maailmankatsomuksesta! Samaistun tosi paljon sun kotikissa-postauksiin, yleensä valitsen kodin sosialisoitumisen sijasta ja en ookkaan varmasti ainoa! :D Joskus pitää tietysti vähän tsempata ja nähdä ihmisiä! Pitää ehdottomasti uskaltautua kommentoimaan muullonkin :))

  Tykkää

  • no mutta ihana kun kommentoit nyt, kommentoi ihmeessä jatkossakin jos vaan siltä yhtään tuntuu. nämä teidän ihanat jutut todellakin piristää tätä harmaata ja ankeaa viikkoa, eilinen megariita Kimmonkaan kanssa ei saanut mieltä matalaksi kun oli teidän sanat lämmittämässä! <3 (ja onneksi se megariitakin on jo ohi haha.)

   ja ihana kuulla että alkaa helpottaa, aivan varmasti on tottumista tähän Suomi-arkeen tuollaisen elämänvaiheen jälkeen! mutta onneksi koti ja oleilukin on sellaisia asioita, jotka onnelliseksi voivat tehdä, ja nekin sujuvat vain kivemmin kun on mahtavia juttuja nähnyt ja tehnyt, on jotain lämmintä mitä siellä kotoillessa voi ilolla muistella. :3

   Tykkää

 48. Moi Rokkierkki :) Mä olen kolmekymppinen äiti, avovaimo, kesämökillä viihtyvä ja käsitöitä rakastava hengailija. Tykkään pötköttelystä, kirpputoreista, jäisistä puolukoista ja simppelistä sisustuksesta.
  Olen lukenut sun blogia ahkerasti, kommentoinut himppusen laiskemmin. Pidän sun kirjoitustyylistä ja kuten jossain aiemmassakin kommentissa sanottiin, siitä että täällä tuntee olonsa kotoisaksi. Ja täältä saa sellasia rauhallisia viboja :) Se on jännää miten sä tunnut jo niin valtavan tutulta vaikkei olla koskaan tavattukaan. Kovasti toivottelen sulle hyvää jatkoa ja kiitos ihanasta blogista :)

  Tykkää

  • kiitos kauniista sanoistasi! kovin tuntuu olevan paljon samanhenkistä porukkaa täällä liikenteessä, tuntuu ihanalta että juuri niistä itselleen tärkeimmistä jutuista tykkäätte myös te! ja muistuttaa myös juuri sen, mikä mulla joku vuosi sitten oli hukassa, että myös tällainen elämä ja oleminen on hyvää, ja on myös muita jotka tällaisesta kotoisuudesta ja rauhallisuudesta saa itselleen irti! kiitos kun autatte sen mielessäpitämisessä! :)

   ja ihanaa syksyä sinne, ensi kesän mökkikautta odotellessa! <3

   Tykkää

 49. No täältä tulee tietoa! :) Olen Turkulainen ja täytän ensi viikolla 24 vuotta. Asun poikaystävän kanssa ja perheeseen kuuluu myös 7 kk ikäinen lapinporokoira. Rakastan muun muassa laiskottelua, syömistä, metsässä kävelemistä ja kesää. Inhoan kylmyyttä, ampiaisia, ahdasmielisyyttä, omaa kynnysmattoluonnetta ja yleisesti ottaen töykeyttä muita kohtaan. Olen lukenut blogiasi jo aiiika kauan, mutta en kuitenkaan ihan alusta saakka ole ollut mukana. Hyvin olen viihtynyt ja mukana aion edelleen roikkua. :)

  Tykkää

  • ihana kuulla ja kiva että aiot! toivottavasti kuukauden oman karvakaverin kanssa ovat sujuneet hyvin, lapinporokoirat ovatkin aivan hurjan kauniita otuksia! heh, alan aina koiraroduista puhuttaessa jo haaveilemaan seuraavasta koirasta, vaikka normaalioloissa vannon useaankin otteeseen, että Elville ei kyllä seuraajaa tule – ihan jos siksikin, että tuo oma vaan sattuu olemaan niin mahtava yksilö, ettei sitä halua edes ylittää! :)

   Tykkää

 50. No mäkin sit kans! Emmelyn -nimimerkin takana piileskelee kolmekymppinen sosiaalityön opiskelija. Aikaisemmin opiskelin kasvatustiedettä, mutta sitten päätin, että musta tuleekin sossu. Suhtaudun intohimoisesti suklaaseen, musiikkiin, kirjoihin, pingikseen (köh, kyllä, ihan oikeesti..!), opiskeluun sekä ihmisten ja eläinten oikeuksiin (joo, tälleen vaatimattomasti mun ikuisena haaveena on pelastaa maailma kaikelta epäoikeudenmukaisuudelta ja muilta ikäviltä asioilta ;)). Olen kasvissyöjä ja kahden kissaneidin äiti. TV:stä tuijottelen ihan hulluna brittidekkareita, mutta olen myös hillitön Criminal Minds -fani ja korviani myöten ihastunut tohtori Spencer Reidiin :D Tykkään punaisesta, oranssista ja pinkistä – erityisesti niistä yhdessä.

  Olen lueskellut Rokkirekkiä muutaman vuoden, en tarkalleen edes muista miten kauan. Alunperin päädyin blogiisi jotenkin ihan vahingossa Googlen kautta ja jäinkin sitten seurailemaan ihan pysyvästi. Varsinkin kirjapostaukset ovat mieleeni!

  Onpa muuten mielenkiintoista lukea näitä tän postauksen kommentteja. Sullahan näyttää olevan lukijoina ihan huipputyyppejä! :)

  Tykkää

  • Dr. Reid on niin kuuma! <3___<3 ollaan kimmon kanssa katottu kans koko sarja läpi, tosin nyt ihan uusimmat jenkkijaksot on näkemättä?! eikä tosiaan edes vähiten tuon tv-historian hurmaavimman hahmon vuoksi haha!

   ja aivan superihania tyyppejä täältä kyllä löytyykin, oon ihan hurjan iloinen kun näin moni teistä oikeasti lähti mukaan tähän kommentointiin! en todella tällaista määrää osannut edes odoittaa, ajattelin että jos edes 20 kommenttia saan niin se on jo hurjaa! on ihan mieletöntä lukea näitä juttuja, tietyllä tavalla kurkistaa teidänkin elämiin ja saada vähän tietää teistä lisää, voi että. miksen ole aiemmin tällaista tajunnut tehdä?!

   hurjasti tsemppiä opiskeluun ja ennenkaikkea maailman pelastamiseen! tuollaisia tavoitteita todella tarvitaan enemmän!

   Tykkää

 51. Täällä on 25v kalliolaistunut Pohjanmaan tyttö. Oon lukenu sun blogia ihan superpitkään, ja jotenki saanu aina ihan hirveesti voimaa sun teksteistä. Tai voimaa, ehkä enemmän sitä kuvaisi se että oot saanu mut pohtimaan, kyseenalaistamaan, rauhoittumaan ja jopa olemaan parempi minä <3 isoja juttuja! Sulla on hyvä tapa kirjoittaa.
  Mä oon käyny läpi ison polvileikkauksen, jonka vuoksi joudun kyllä miettimään ihan uusiksi elämäni kulkua. Oon tehny työtä urheilun ja lasten parissa, mutta katsotaan kuinka jalka kantaa. Myöskin omat harrastukset menee uusiksi, mutta oon onnellinen kuinka paljon uusia juttuja tää on tuonu mun elämään ja saanu pois omalta mukavuusalueelta.
  Tykkään: peiton alla pötköttelystä, kirjoista, kynttilöistä, kiireettömistä aamuista ja aamukahvista, ruuanlaitosta ja mun ikiomasta keittokirjasta, jota kirjoitan. Tykkään pitkistä kävelylenkeistä kun vihdoin voin taas kävellä, mun ihanista ystävistä ja mun siskosta. Tykkään haaveilla muutosta ulkomaille, omasta mummonmökistä, vanhoista astioista ja kirpputoreista. Tykkään lähiruoasta ja punaviinistä, Hakaniemen torista ja tuoreista kukista.
  Haaveilen: Siperian halki junamatkasta, siitä että saisin jalan siihen kuntoon että normaali elämä onnistuisi ja saisin edelleen tehdä työtä mistä nautin, ikiomasta ravintolasta ja keittokirjan julkaisusta, siitä kun saan aloittaa joogan uudelleen, siitä ettei ketään jätettäisi ulkopuolelle ja siitä että olisin joka päivä parempi minä.
  Uskon siihen että tekemällä hyvää, saa hyvää.

  Tykkää

  • voi että, oon ihan hurjan otettu sanoistasi! :’> en kestä, miten tästä kommenttiboksista nyt tulikin tällainen ihan mieletön, kiitos kun olette ja kommentoitte!

   ihan upeista asioista pidät ja haaveilet, toivon todella että pääset niitä toteuttamaan myös! nuo leikkaukset ja niistä kuntoutumiset on isoja juttuja myös, oon siskoni kohdalla samaa katsonut vierestä eikä voi kuin sanoa, että paljon se vaatii mutta paljon se antaa myös perspektiiviä siitä, minkälaista on olla kun ei olekaan täysissä fyysisissä voimissaan. paljon tsemppiä sulle syksyyn ja polven kuntouttamiseen, ja siihen, että saisit tehdä elämässäsi juuri niitä asioita, jotka sinulle on tärkeitä!

   Tykkää

 52. Minä en kommentoi oikeastaan koskaan, mitään enkä mihinkään, mutta ehkäpä voin tehdä nyt poikkeuksen :D (Kommentoinnin vähyyttä tosin puolustelen sillä, että en pidä internetin kasvottomassa maailmassa käytyjä keskusteluja kovin suuressa arvossa, koska ne luisuvat usein liian kauas alkuperäisestä kontekstistaan. Jep, omasta radiohiljaisuudesta huolimatta kommenttibokseja kyllä selaan ahkeraan, ehkä tämän käytöksen voi selittää jollain uteliaisuudella.)

  Olen Jenni, vielä 25-vuotias äiti, avovaimo ja koiranomistaja. Asun omasta mielestäni liian pohjoissa, ja kaipaan jatkuvasti isompaan kaupunkiin ja maailmalle. Olen joskus asunut ulkomailla, ja suurin haaveeni on tehdä tämä vielä joskus uudestaan. Elämässäni on tällä hetkellä menossa pienisuuri kriisi, koska kyseenalaistan kaikki tähänastiset opintoni ja harkitsen uutta alaa, vaikka ns. oman alan töitä en ole vielä tehnyt päivääkään. Olen tullut vakaasti siihen tulokseen, että aikuisuus on samaan aikaan ihanan vapaata ja äärettömän tukahduttavaa aikaa, jolloin kaikki, ja samaan aikaan ei oikeastaan mikään, on/ole mahdollista.

  Tätä blogia luen, koska meillä on paljon samanlaisia kiinnostuksen aiheita, kuten kirjallisuus, kasvissyönti (vegeilyä takana jo 13 vuotta!) ja kulutuskriittisyys. Nämä kolme koota ovat niitä kantavia aiheita, joiden takia blogia seuraan säännöllisesti, vaikka emme kaikesta aina samaa mieltä olekaan ja joskus ehkä vähän ärsyynnyn joistain postauksista :) (Perään hymynaama ja pieni halaus virtuaalisesti, koska samaan aikaan tämä on myös äärettömän virkistävää. Kaikesta kun ei onneksi tarvi aina olla yhteisymmärryksessä ja poikkeavat mielipiteet herättävät ajatuksia ja pohdintaa, mikä on aina hyvä ja positiivinen asia!)

  Kiitos vielä, että päätit jatkaa (pienestä ahdistuksesta huolimatta) bloggausta! Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle, Laura :)

  Tykkää

  • se on kieltämättä totta, netissä harvoin lopulta keskustellaan lähes lainkaan siitä, mistä alunperin oli puhe, mutta toisaalta: niinhän oikean elämänkin keskustelu etenee ja polveilee? toisaalta taas siinä sentään on mukana vielä jotain inhimillisyyttä kun puhuu kasvotusten toisten ihmisten kanssa, kommenttibokseissa asiat siirtyvät niin nopeasti raiteiltaan ja keskustelut on aloitettukin puolin ja toisin täysin vääristä lähtökohdista, joten ymmärtänen hyvin mitä tarkoitat. :) mutta toisaalta, joskus ärsyyntyessään sitä voi myös yrittää haastaa sen toisen osapuolen perustelemaan sitä näkemystään, siitä saattaa seurata ihan mahtaviakin keskusteluja! etenkin kun sen kritiikin osaa esittää asiasta, ei ihmisestä. :3

   mutta kiitos sinullekin aivan mahtavasta kommentista! toivottavasti ajatukset selkiytyvät opintopohdintojen suhteen, ja toisaalta vaikkeivat selviytyisikään, ei koskaan myöhemminkään ole (minun mielestäni) liian myöhäistä kääntyä takaisin. :) kuten itse sanoitkin, kaikki tosiaan on kovin mahdollista ja avoinna kun ne vaan osaa itselleen niin pitää!

   Tykkää

 53. Heipä hei vaan. Olen Niina, ihan pian 26v. täyttävä tyttö. Asun yhden junapysäkin verran pois päin Helsingistä ja olen maaliskuussa valmistunut sosionomiksi. Kotoisin olen Keski-Uudeltamaalta ja varttunut siellä viljapeltojen ja metsien keskellä.

  Blogiasi olen seurannut jo piiiitkään. Useita vuosia jopa. Kommentointi ei vaan ole vahvuuksiani, vaikka kovasti yritän aina tsempata siitä, mutta ehkä itsekritiikki on toisinaan vähän liian kova. Blogisi viihdyttää samankaltaisen ajatusmaailman, herkkyyden ja mielenkiintoisen sisällön vuoksi.

  En tykkää rasvattomasta maidosta, epäjärjestyksestä, jatkuvasta negatiivisuudesta, ihmissuhteiden hankaluuksista, pinnallisista ihmisistä, laivalla matkustamisesta, siitä että kaiken pitäisi olla aina uutta hienoa erilaista ja mahtavaa, ääliömäisestä humalahakuisuudesta, pahan puhumisesta enkä nykyajan kertakäyttökulttuurista kaiken, jopa (pari)suhteiden suhteen.

  Pidän kissoista, koirista ja oikeastaan kaikista eläimistä, paitsi lepakoista ja perhosista. Pidän myös päiväunista, itsetehdyistä sämpylöistä, teestä, kynttilän valosta, Don Johnson Big Bandista, kotona oleilusta, hetkistä ystävien kanssa, halaamisesta, paperikalentereista, työstäni, harmaasta väristä, mustista pääkallokarkeista ja villasukista.

  Tykkää

  • ihana kommentti, kiitos siitä! :> kovin tosiaan tunnutte niin omanlaisilta, samanhenkisiltä ihmisiltä siellä ruutujen toisella puolella, ihan mahtavaa on tällaiselle porukalle tätä blogia kirjoitella! ja se on tässä maailmassa hyvin paljon, että työnsä lisää tykkäyslistaan, pidä siitä kiinni! <3

   Tykkää

 54. Hei mäkin haluun!

  Olen huomenna 21 vuotta täyttävä nuori nainen. Alunperin Joensuusta, viimeisen reippaan vuoden Savonlinnasta, tulevaisuudessa jostain päin Suomea. Opiskelen lastentarhanopettajaksi nyt toista vuotta, ja tekemistä riittää niin, että huhheijakkaa! Tällä hetkellä oma opiskelumotivaatio on tosin hieman hakusessa – ei alan, mutta tämän hetkisen hurjan rankalta tuntuvan elämäntilanteen vuoksi – ja kirjoitankin huomiseksi kuumottavan hahmoanalyysin sijaan tätä tekstiä juuri sinulle. Taisinpa ihan sun kyllästymiseen asti vaivata kysymyksillä alaan ja pääsykokeisiin liittyen silloin, kun ala kiehtoi niin hurjasti, muttei ollut vielä ollenkaan tuttu. Ettei nyt kuitenkaan liian pitkäksi venyisi, niin rakastan tätä omaa, ihanaa kotia, kukkasia, itsenäni olemista ja elämän tuomaa katsomusta asioihin. Tykkään kovasti suomalaisesta muotoilusta ja klassikkojutuista, vaikka vielä niitä kovin vähän omassa kodissa onkin. Paljon omaa näköä täytyy myös olla mukana. Olen kulkenut messissä vuosia, tarkkaa aikaa en osaa kuitenkaan sanoa. Saan paljon inspiraatiota juuri siitä, että sun blogi on ihana sekoitus kaikkea. Ihan tavallisetkin asusi ovat inspiroivia. Ja hei, sekin inspiroi, jos niissä pyörittelee aina samoja kuteita hieman eri viboilla! Kirjapostaukset on myös ihania. Teidän koti on ihanan kotoisan näköinen, siitä olisi kiva nähdä lisääkin! Ehkä kuitenkin kaikkein eniten tykkään juuri näistä sun pohdiskelevista postauksista. Kirjoitat omia ajatuksiasi omannäköisellä otteella – tykkään. :) Toivottavasti on vielä paljon yhteisiä blogivuosia edessä, ainakin jossain muodossa!

  Tykkää

  • hyvää syntymäpäivää sinulle! <3

   ja voi että, muistan nuo kommenttisi kyllä, toivottavasti niistä jotain apua oli! ne tosin itsellä taisi tulla vähän pahimpaan epäkiinnostusaikaan mitä opintoihin tulee, nyt tästä alasta enemmän fiiliksissään olevana ja sillä työskentelevänä antaisin varmaan ihan erilaisia vastauksia! mutta upeaa kuulla että olet toivomallesi alalle päässyt, hurjasti onnea ja menestystä opintoihin! ja kiitos kauniista sanoistasi, olen näistä kommenteista niin iloinen! <3

   Tykkää

 55. Moi!
  Mä oon Reetta. Saatat muistaakin minut samalta luokalta lukiosta. (Terkkuja vaan sinne aiemmin kommentoineelle Liisallekin! :) ) Asun Jyväskylässä mieheni, 1v3kk poikani ja mäyräkoiramme kanssa. Bongasin blogisi joskus vuosia sitten jonkun toisen blogin kautta. Tunnistin tutut kasvot ja jäin seurailemaan kuulumisiasi. Täällä minut pitävät mukana kirjoitustyylisi, jutut lastentarhanopettajuudesta ja hyvät kirjavinkit yms. Olen itsekin lastentarhanopettaja, tosin tällä hetkellä kotiäitinä. Olen huomannut, että ajattelemme monista asioista hyvin samalla tavalla. Meillä olisi voinut olla paljonkin juteltavaa lukioaikoina, mutta ehkä olimme molemmat sen verran ”epäsosiaalisia” (:D) että kummallekaan ei ole tullut mieleen tehdä tuttavuutta. :)

  Tykkää

  • voi muistan, ja muistan että oot aiemminkin tänne blogiini kommentoinut!(?) :3 mutta haha, se todella on totta, omiin intresseihin lukiossa kuului ehkä viimeisenä tuttavapiirin laajentaminen, ja samalla taivastelin miten meillä oli niin olematon luokkahenki lukiossa, mutta kai nyt kun niiden ryhmäläistensä kanssa ei ollut missään tekemisessä. oi aikoja, oi minua.. :-D mutta kiva kun luet, ja ihana kun kommentoit, olipa hauska kuulla sinunkin kuulumisiasi! hauska kuulla että ollaan samalla alallakin, nauti kuitenkin kotipäivistä, aika kuluu lopulta niin kauhean nopeasti!

   Tykkää

 56. Olen Jenna 28 vuotias naisihminen :D porilainen ulvilasta :) olen kotona torstaina vuoden täyttävän pojan kanssa , töihin palaan ensi vuonna jossain vaiheessa. olen sun mukana roikkunut jo edellisessä blogissasi. oot niin hurmaava että en voi lopettaa blogisi seuraamista. <3

  Tykkää

  • rakastan kutomista, teetä ja kahvia, lämpimiä suihkuja sekä tietysti eniten perhettäni.
   inhoan juoksemista, ampiaisia sekä hämähäkkejä.
   tulen todella surulliseksi kaikesta uutisoinnista joissa on lapsia kohdeltu huonosti.
   haaveilen isommasta kodista jossa olisi oma piha ja kylpyamme <3

   Tykkää

  • voi ihana, kiitos Jenna kun kommentoit, ja olet jo pitkään kommentoinutkin! :3 toivottavasti haaveet kodista, pihasta ja kylpyammeesta toteutuu, vietä sinäkin ihania hetkiä kotona oman aarteen kanssa. ja oikein suuret onnittelut sinne pienelle 1-vuotiaalle!

   Tykkää

 57. Moikka! Mie oon Sanna, 25 vuotta ja tällä hetkellä Joensuussa majailen. Oon kotoisin kuitenkin Kiteeltä. Valmistuin keväällä Yhteisöpedagogiksi ja oon nyt töissä ip-kerhon ohjaajana. Haaveissa on kuitenkin vielä fysioterapeutin paperit ja itseasiassa koulupaikkakin on jo oottamassa. Oon siis ikuinen opiskelija.

  Tykkään urheilusta, hyvästä ruoasta (ei kyllä tarvi olla oikeestaan ees niin hyvää, koska syöminen vaan on <3), valokuvaamisesta ja matkustelusta. Oon ollut työharjoittelussa Espanjassa ja opiskelijavaihdossa Tanskassa ja tahtoisin päästä vielä joskus uudelleen pidemmäksi aikaa pois Suomesta.

  Oon myös siun siskon entinen joukkuekaveri ja itseasiassa sitä kautta taisinkin löytää tämän blogin. Oon ollut mukana aikalailla Rokkirekin alkuajoista asti vaikken mikään hirmu aktiivinen kommentoija olekaan. Tykkään siun kirjoitustyylistä ja blogista muutenkin, jatka samaan malliin :)

  Tykkää

  • kyllä minä sinut kommenteista muistan kuitenkin, sitä ei tiedätkö tarvitse kovinkaan aktiivinen olla ollakseen nykyään yksi aktiivisimmista! :D mutta kiva kun kommentoit ja kiva kun oot jaksanut mukana olla! ja onnea tuleville opinnoillekin, se opiskelu sit onkin aina ihan mahtavaa puuhaa! :3

   Tykkää

 58. Selailinpa kerralla nämä postaukset tuonne syyskuun alkuun. Huomasin ettei blogi enää päivittynyt tuonne Bloggerin lukuluetteloon, muutosta johtuen. Onnea ihan hirmuisesti tuoreelle avioparille ja myöskin paluusta takaisin omilleen blogin kanssa! On monta hurjan hyvää ja ihanaa uutta postausta. Ehdottomasti sinun kaltaisia bloggaajia tarvitaan, ettei kaikki ole vaan oman kuoren korostamista tai kulutushysteriaa ruokkivaa esimerkin antoa.

  Tähän monen muun kommentin jatkoksi on hyvä jatkaa. Olen Maarit Joensuusta kotoisin ja nykyisin asustelen Espoossa pienen metsän laidalla rivitalossa. Sinut tapasin ekan kerran Joensuussa sun yhden hyvän punatukkaisen ystävän kautta ;) Aloin silloin seurata aiempaa No More Invisible blogia ja siitä asti mukana roikkunut. Koulutukseltani olen Hevosenhoitaja ja LVI-asentaja, mutta nykyisin työskentelen myyjänä. Vapaa-aika menee omaa hevosta hoitaen, joskus salilla/lenkillä ja sitten valokuvaten, silloin tällöin omaan blogiin rustaillen, syöden, nukkuen ja oman kullan kainalossa köllötellessä. Leffojen ystävä olen myöskin. Matkailu jossain määrin intohimona, mutta haaveissa siintää omakotitalo ja ihan tavallinen pienen perheen arki jossain rauhallisessa paikassa. Suomi on ihana maa!

  Tykkää

  • hmm joo totta, se varmaan pitää sinne bloggerin seurantaan käydä manuaalisesti vaihtamassa tää uusi osoite, että sinne päivittyisi? mutta kiva kun löysit tänne takaisin, ja ihana Maarit kun kommentoit! :) Toivottavasti olet viihtynyt pääkaupunkiseudulla, yhteiseltä ystävältämme olenkin aina välillä sinunkin kuulumisia kysellyt ja kuullut! :>

   ja hei voi vitsi miten upeita noi sun NYC-kuvat on! pitää ihan ajan kanssa syventyä niihin ja yrittää päästä jo vähän matkafiilikseen itsekin, alle kaksi kuukautta enää meidän ison omenan matkaan, hih! :3

   Tykkää

 59. Moi! vieläkö kerkee kertomaan itsestään? Noh, teen sen joka tapauksessa ;) päivät ovat olleet olevinaan niin kiireisiä ettei ole ehtinyt istua alas ja kirjoittaa muutamaa lausetta. Tai toisaalta kun näin tämän postauksen, aloin miettimään mitä itsestä voisi kertoa ja sitten tämä on jäänyt. Mutta täältä tulee.

  Olen Sari-Katri 26 vee, kotoisin Varkaudesta, noin viisi vuotta olen asunut Jyväskylässä kihlattuni kanssa. Olen tradenomi ja työskentelenkin koulutustani vastaavassa työssä. Hoidan erään yrityksen toimisto -ja taloustyöt. Työsoppari loppuu ensi keväänä, joten uusien tuulien pitäisi tulla luokseni sitten keväällä, toivottavasti mukavia tuulia tulossa :D Olen aktiivinen blogisi seuraaja, mutta kommentointi on jäänyt vähäiseksi. En ole luova kirjoittamaan tuntemuksistani, joten ehkä se on ollut osa syy hiljaisuuteeni. Löysin tosiaan blogisi öö ehkä reilu vuosi sitten, kun etsin googlesta malleja hiusten liukuvärjäykseen, ja sinä tulit siellä vastaan. :) sama ala-aste (yläaste?) ja lukio tuli käytyä, joten tiesin kuka olet. Oikeastaan ei olla tunnettu koskaan silleen kunnolla, mutta koukkuun jäin blogiisi. Luin kaikki vanhemmat postauksesi mitä löysin ja siitä lähtien olen kuulunut blogisi maailmaan, tykkään kovin! :)

  Harrastan salilla käymistä, venäjän opiskelua, neulomista, virkkausta ja helmikorujen tekoa. Olen ollut aina käsityöihminen, rakastan sitä että tuotoksen jäljen näkee heti kun työ etenee. Tällä hetkellä meneillään oleva työ on isoäidinneliöistä virkattu torkkupeitto, samantyylinen kun sinulla on sohvallasi! :) Venäjä on myös vienyt sydämeni, olen lukenut kieltä noin neljä vuotta, amk:ssa ja kansalaisopistolla. Olen hakenut kahtena vuonna yliopistoon lukemaan venäjän kieltä ja kulttuuria, mutta valitettavasti en ole päässyt sisälle. Haaveenani tällä hetkellä on tulla venäjän kielen ammattilaiseksi, joten keväällä haen taas uudestaan. Mutta jos en pääse, niin aina voin harrastusmielessä jatkaa opiskelua.

  Tykkään koruista, marsuista, porukoiden koirasta Rinosta, sipseistä, popcorneista, pimeydestä (silloin kun saa polttaa kynttilöitä), kavereistani, tatuoinneista (löytyy useita, ja kahden viikon päästä uusi kuva tulossa, jeee!), kotona olemisesta, mutta myös juhlimisesta, Haloo Helsingstä ja kesästä.

  En tykkää lupasten rikkomisesta, itsekkäistä ihmisistä, vesi/räntä/lumisateesta, jos pitää lähteä ulos, siitä että stressaan elämääni. Haluaisin, että osaisin olla enemmän tyytyväinen siitä mitä minulla jo on, työ, puoliso, ihana koti, läheisiä ympärilläni. Kun sinun blogia lukee, minulle tulee hyvä fiilis ja aina hetken osaankin olla tyytyväinen. Toivoisinkin omaan elämääni samanlaista rauhallisuutta ja seesteisyyttä mitä sinun teksteistä/elämästä välittyy :) jatka siis samaan malliin, ainakin minulle blogisi tuo hyvää fiilistä!!

  Tykkää

  • voi kerkeää, tänne saa kommentoida vaikka vuoden päästäkin vielä, nää teidän kommentit on niin ihania! ja sinun myös, voi vitsi että hymyilyttikin tätä äsken puhelimelta lukea! :> ihana kun kommentoit ja kiitos kauniista sanoistasi!

   ja muistan kyllä sinut myös hyvin kouluista, aina olet sellainen tuttu tyttö koulun käytävillä ja kaupungissa ollut, vaikken tiedä ollaanko koskaan sanoja vaihdettu? :> mutta ihana kuulla elämästäsi ja kuulumisistasi lisää, teitä onkin aika monta varkaudesta lähtöisin olevaa lukijaa täällä mukana! :)

   ja vitsi mikä tatuointikuume mullakin on! ai että, vastahan tosin uusimman kuvan elokuussa sain, mutta kun sekin oli sellanen ex tempore -kuva, niin olisi jo ihana pidempiaikaisia ja isompia kuvia päästä toteuttamaan. :3 ja ihan hurjasti tsemppiä pääsykokeiden kanssa, oon kyllä aika vahvasti sitä mieltä, että kun vaan kärsivällisesti jaksaa yrittää, niin jossain vaiheessa se kyllä palkitaan! haaveiden perässä kannattaa pysyä, sitä ei koskaan myöhemmässä elämässä kadu, toisin kuin sitä jos antoi liian helposti periksi. toivottavasti siis yliopiston ja venäjän kielen kanssa käy juuri niin kuin toivot, sellaisen työn parissa on varsin upea tehdä töitä ja elää arkea kun oikeasti toteuttaa sitä unelmaansa! :)

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s